Stoer en Landelijk Wonen
Edwin van der Valk
Ik heb de bestelde spullen nog niet binnen. Dus vraag het later nog eens.
Ria Smets
Bestelling was mooier dan opvde foto. Zeker een aanrader!!!!
Hoe beoordeel je Stoer en Landelijk Wonen?
Yvonne De groot
Snelle service en met was
Mooi.en goede maat -
Ria Smets.
Vandaag ontvangen echt super mooi en redelijke prijzen. Een aanrader!!!!!
jolanda berends- boerboom
snelle levering en artikel zoals beschreven. heel blij mee.
en hele goede service. -
scotty
Leuke spullen leuke prijzen snel afgehandeld
Linda
Snelle levering, mooie spullen
jolanda Vriens
Mooie artikelen en heel sfeervol ingepakt
Beppy Bijsterbosch
Alles netjes geleverd en afgehandeld.
Elly Verbraak
Super gave tulpen
Jannie
In februari had ik een review geschreven die niet positief was… nou dat moet ik echt recht zetten….!! Ik kreeg al snel een bericht en alles is uitgezocht en in orde gemaakt!!!! Klasse!!! Uitstekend!!!! Hier kun je gerust een bestelling plaatsen; er zitten mensen met een groot hart voor deze zaak❣️
Elza Vlastuin
Kunst tulpen nou ze lijken wel echt!!! Ze zijn prachtig. Snel in huis goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.
Barbara De Bakker
Mooi product, snelle levering
Anneke Keizerwaard
Netjes afgeleverd.😊
J
Nog helemaal niets binnen voor de verjaardag van m’n vriendin..!!! Waardeloos dit
Antwoord van Stoer en Landelijk WonenHallo Jan,
Kun je aangeven wat je besteld hebt? Wij kunnen alleen een recente bestelling van een waardebon terugvinden op naam van Van der Pol. Waardebonnen worden direct na de betaling digitaal verzonden door ons systeem. Als je die niet hebt ontvangen zit er misschien een foutje in het emailadres. Wil je contact met ons opnemen? -
Cisca
Top service, ik had ‘n klacht en het werd dubbel opgelost, snel, leuk contact en zo mooi verpakt.
Monique Ros
Heel fijn en snel mail contact! Hele goede service! Super leuk ingepakt! Dus veel zorg en aandacht voor het product en de klant! Top!
Antwoord van Stoer en Landelijk WonenHai Monique,
Bedankt voor je mooie review!
Groetjes,
Mirjam -
Janet Blaauw
Prachtige "spullen"
Anneke Rosier
Leuk aanbod. Goede site
Christine
Leuke woningaccessoiers, mooie prijzen, prima service.