Stoepkrijtjes.nl
Sharon
Fijne communicatie en snelle service en hele leuke producten!!
y mollema
Was er snel en ziet er goed uit
Hoe beoordeel je Stoepkrijtjes.nl?
Marianne
Fijne communicatie, waarbij mogelijkheden nog benoemd werden. Snelle levering!
Sylvana
Netjes verpakt, wij zijn zeer tevreden!
Britta
Snelle levering. Krijtjes zien er goed uit.
Kathleen van den Broek
Vlotte service, bijna alles heelhuids aangekomen. Handige reserve krijtjes los meegekregen die we zelf kunnen vervangen.
Dorien Oyen
Supervlot contact, heel mooie stoepkrijtjes die ook nog eens snel werden geleverd. Echt een dikke aanrader!
Bart Verbruggen
Heel mooie cadeautjes gemaakt voor mijn zoontje nu hij grote broer is om te tracteren op het kinderdagverblijf. Erg leuk en netjes verpakt voor de verzending naar ons toe. Echt een aanrader!!
Eva
Snelle verzending, super leuke mokken met wat lekkers erin en nog eens een mooie rozen zeepje erbij gekregen! Zeer tevreden!
Margo
geweldige services. Ruim op tijd geleverd. De traktatie waren super leuk ingepakt. En we kregen er ook nog extra stoepkrijtjes bij. Echt helemaal top!
Chantal Bouwmeester
Goede service en contact. Werd fijn met mij mee gedacht. Snelle levering
KHS
Persoonlijke en vriendelijke service. Snel verstuurd en heel goed verpakt. En de krijtjes zien er super uit! Heel blij mee ☺️
Lotte
Super snelle levering, producten super schattig en geweldige service (er miste nog iets en heb zelfs extra gekregen!)
Katleen Boel
Snelle levering. Zeer goede communicatie.
Een aanrader -
Faezeh Ashiri Mazdi
Geweldig!! Goede en duidelijke website, snelle levering, mooie stoepkrijt en heel mooi verpakt met een leuke verrassing!! Echt een aanrader
Kezban Cay
Geweldige service, ook snelle antwoord op whatsapp!
Gitta
Zeer snelle levering, goede communicatie en een prachtig eindresultaat!
A.Y
Goede contact en snelle levering !!
Denise
Super snelle levering. Leuk verpakt en ook super leuk dat er extra krijtjes bij zitten en een zeepje.
Ellen
Snelle zorgvuldige service!