Stoeldopshop
Hans van den Hout
Jos Vink
Veel keus. Prima hulp voor maatvoering op site. Snelle levering. Redelijke prijs.
Hoe beoordeel je Stoeldopshop?
elfi wuyts
zeer tevreden over producten stoel toppen en glijders en ook zeer goed poets product james ga er zeker nog van bestellen goede betrouwbare website
L.
Vragen werden snel beantwoord, goede service en een snelle levering
Johan
Snelle levering, prima stoeldoppen
Dirk
Vierkante stoeldoppen van 3x3cm passen perfect. Stevige doppen. Eindelijk de vloer weer goed beschermd. Aanrader.
Pierre
Raymond Koedijk
Goed advies en snelle levering.
Pierre Looijmans
Geweldige service, zowel voor, tijdens als na de levering.
Debbie Heezen
Stoeldoppen besteld, waren de onjuiste. Contact met klantenservice gehad mbt welke stoeldoppen ik dan wel moest bestellen. Deze stoeldoppen besteld. Maatvoering klopt niet. Dus weer retour. Ondertussen 2 x retourkosten kwijt en nog geen stoeldoppen.
Antwoord van StoeldopshopBeste Debbie,
Wat vervelend dat je niet tevreden bent met de geleverde doppen en onze service.
De maatvoering van de doppen is zeer nauwkeurig en wij kunnen enkel advies geven op basis van de verkregen informatie. Soms komt het ook wel eens voor dat het bijvoorbeeld fout gaat bij het opmeten van de poten.
Zou je een foto naar ons willen sturen van de stoelpoot waarop we de maat af kunnen lezen doormiddel van een meetinstrument? Wanneer wij een foutief advies gegeven hebben zullen we het natuurlijk kosteloos voor je oplossen.
We horen graag van je.
LIEVE LIETAR
Bestelling niet ontvangen. Via track en trace wel melding dat om 9.47u. op 9.2.2024 geleverd werd. Ik vermoed dat het terug gestuurd werd naar afzender.
Antwoord van StoeldopshopBeste Lieve,
Het pakketje is inderdaad bij ons teruggekomen. PostNL geeft aan dat het pakket geweigerd is. Wij kunnen dit natuurlijk niet controleren en we geloven jou dat je het pakket niet geweigerd hebt maar dat er iets fout is gegaan bij PostNL.
Wij zullen het pakketje kosteloos opnieuw versturen naar het door jou opgegeven adres.
We proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen en hopen dat je met deze bestelling net zo tevreden zult zijn als met je eerdere bestelling bij ons.
Jan
goede en snelle service en prima stoeldoppen
Desiree
Voor de tweede keer hier besteld (want nieuwe stoelen). Altijd spannend met meten (meetlint op site) maar kan eigenlijk niet mis gaan.
Top producten weer! Dank -
J. Otten
Snel geleverd en netjes verpakt. Tot de volgende!
Rutger
Bestelling duurde wat langer dan verwacht. Op zich niet zo erg maar in de tussentijd wel dagelijks mails. Gewoon te veel mails. Doppen waren verder prima.
Dus bestellen en uitschrijven voor nieuwsbrieven.
Johan
Kwaliteit en snelle levering. Dit voor een nette prijs met evetueel persoonlijk advies. Wij zijn tevreden!
Ben
Snelle levering en goeie kwaliteit stoelpoot doppen. Ben er erg tevreden mee.
Ad Rijkers
Het advies is slecht de doppen passen niet die geadviseerd en kan geen contact krijge
Antwoord van StoeldopshopBeste Ad,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de doppen niet naar wens zijn. Wanneer wij foutief geadviseerd hebben lossen we dit natuurlijk graag snel voor je op.
Wij bereikbaar via zowel e-mail als telefonisch. Telefonisch kun je ons bereiken tussen 09.00u en 14.00u.
We horen graag van je.
Bas Dekker
Zeer goede service. Bestelling werd ook snel geleverd.
RON KORRINGA
Prima stoeldoppen- snel geleverd