Stickerkamer
Bekijk alle reviews en keurmerken van Stickerkamer en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,0
Filter 406 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 327 met beschrijving

• Henny Konijn-Pirovano
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Super mooie stickers dubbelzijdig heel goed te zien.
    Krijg heel complimenten hierover

• Obed Claeyssens
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Mooie prijs, goeie en vlugge bediening !

• Hoe beoordeel je Stickerkamer?

• Hilde
    Review voor Stickerkamer

Gekocht voor mijn kleindochter, even moeten op wachten maar leuke compensatie gekregen, zeer goede service

• Fu
    Review voor Stickerkamer

Mooie kwaliteit stickers en goede prijsverhouding.
    Service is top!

• Aranya Naerebout
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Heel tevreden met de service! Een sticker plakte niet goed en dit werd direct goed opgelost met een alternatief van betere kwaliteit. Dit ging heel snel!

• Eva Kolderie
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Voor dat stukje betaal je te veel, blijft niet zitten op het raam, krult om, heb er een foto van, dus zou ik zeggen verbeter eerst het matriaal

Antwoord van Stickerkamer

U heeft een statische raamsticker besteld en bij statische raamstickers is het belangrijk om het raam goed te reinigen en daarna eerst de plek met een plantenspuit vochtig te maken want anders krullen de statische stickers inderdaad op.

• Selma Bos
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Werd snel bezorgd 👍 jammer vind ik wel, dat het niet zo een scherpe afbeelding is.

Antwoord van Stickerkamer

Beste Selma, bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Wat betreft de afbeelding: sommige van onze ontwerpen zijn handgetekend en andere digitaal. De door u gekozen sticker is een handgetekend ontwerp, waardoor er bij vergroting iets minder scherpte kan zijn. We waarderen uw feedback en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen.

• Noortje C
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Snelle levering en prachtige kwaliteit!

• Rani
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Super leuk cadeautje voor mijn dochter haar verjaardag

• Petra Blacquière
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Super. Alle stickers zijn mooi en makkelijk te plakken.

• Kristin
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Hele mooie sticker! Snelle en verzorgde bezorging.

• Jan Zandijk
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Doen wat ze moeten doen plakken en verwijderen en geen vogels tegen het raam.

• Henny Konijn
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Super snel gegaan goede service en hele mooie stickers nog mooier als op de site te zien is. Echt de moeite waard

• Suzanne Oudenes-Biemond
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Snelle service, goede kwaliteit en veel keuze!

• Joeri De vleeschouwer

Goed verzonden mooie sticker

• Pat

Magnetische muursticker besteld.
    Helaas na 1 uur met magnetische tegels gebruiken al flink beschadigd.
    Gemaild en een reactie gekregen dat ik wel de verkeerde tegels zou gebruiken. (Gewoon coblo maar die kenden ze niet?!)
    Ze konden nieuwe opsturen maar dan moest ik gaan gebruiken met nieuwe tegels.. beetje rare reactie als je weet wat het kost!!!

Uiteindelijk van de 35% die ze boden terug te betalen nog 50% kunnen maken maar tevreden ben ik absoluut niet!

Antwoord van Stickerkamer

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop.
    Tijdens onze communicatie ontstond enige verwarring doordat u sprak over 'Coblo blokken', wat ons onbekend voorkwam. Later bleek dat u Coblo tegels bedoelde. Deze tegels zijn ons wel degelijk bekend en we hebben deze ook getest in combinatie met onze magnetische muurstickers. Uit onze tests, bijvoorbeeld ook met Magnatiles en Cleverclixx van een jaar oud, blijkt dat dergelijke beschadigingen niet vaak voorkomen op de tegels.

Tijdens onze beoordeling van de situatie zagen we echter dat de tegels die u heeft gebruikt aan de randen volledig wit waren door slijtage en geen kleur meer hadden. Dit wijst op intensief gebruik, wat van invloed kan zijn op het resultaat bij gebruik met een zachte magnetische sticker. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat sterk versleten of beschadigde tegels krassen kunnen veroorzaken op een zachter materiaal zoals onze muurstickers.

We hebben u verschillende oplossingen aangeboden en uiteindelijk een regeling getroffen waarvan wij in de veronderstelling waren dat deze naar tevredenheid was. Het spijt ons te horen dat dit niet zo is, en we waarderen uw feedback om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Lee

• Anja De Jonge
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

was niet duidelijk bij de bestelling dat ik de verkeerde had besteld, viel veel kleiner uit dan verwacht

Antwoord van Stickerkamer

Bedankt voor uw bericht en uw feedback over het ontvangen product. We hebben uw bestelling nagekeken en kunnen bevestigen dat u het juiste product heeft ontvangen.

We begrijpen echter dat de afmetingen mogelijk anders zijn uitgepakt dan u had verwacht. In de productbeschrijving en op de afbeeldingen hebben we de afmetingen duidelijk vermeld, inclusief een afbeelding van de stickervellen zelf om een goed beeld te geven van de formaten. Daarnaast hebben we in de productomschrijving een opmerking geplaatst om rekening te houden met hoe de sticker op een sfeerfoto wordt weergegeven, omdat dit soms visueel groter of kleiner kan lijken.

Desondanks waarderen we uw feedback enorm. Het is ons doel om onze productinformatie zo helder en klantvriendelijk mogelijk te maken. Daarom zullen we op basis van uw ervaring bekijken hoe we dit in de toekomst nog verder kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door extra visuele voorbeelden toe te voegen of extra uitleg te geven.

Lee

• Yves Eland
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Mooie plaatjes, snel geleverd. En de Raamsticker is makkelijk te plakken op het raam. Kleuren zijn aan beide kanten super mooi

• Diana
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Snelle levering, echter stickers plakken niet goed

• BJ Finders
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Goede levering, goed verpakt.