Sterkstael
Wilma Buitinck
Mooi beperkt assortiment, goed gevormd en perfect afgewerkt. Heel vriendelijke mensen die betrokken zijn bij wat ze laten maken en aanbieden. Charmant en kleinschalig.
Frank
Mooi product en snel geleverd, top!
Hoe beoordeel je Sterkstael?
Dico
Mooie beugels gekocht welke ook prima te gebruiken zijn voor flessen speciaalbier. Beugels zijn van zeer goede kwaliteit en netjes afgewerkt! Als extra verrassing zaten alle benodigdheden om de beugels op te hangen er ook nog bij.
Daan Michiels
Kwaliteitsvol product dat snel en met zorg verzonden werd. Zeer tevreden.
Antwoord van SterkstaelBedankt voor het delen van je positieve ervaring en wij wensen je veel plezier met de Vesta! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)
Pieter Bootsma
Voor de 2e keer besteld en wederom prima sevice en kwaliteit afgeleverd
Antwoord van SterkstaelBedankt voor de bestellingen en erg goed te lezen dat jullie tevreden zijn! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)
Mooi produkt
Zoals gehoopt en maakt de ruimte leuker. Houder en bloempot in de badkamer!
Antwoord van SterkstaelHeel leuk te lezen dat je de Flora + Eco Pot in de badkamer hebt opgehangen! Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag terug! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)
J G VAN DILLEN
Hele goede ervaring! Besteld en volgende dag in huis. Alles duidelijk en snel geregeld. Goede kwaliteit plankdragers keurig verpakt. Zeer tevreden.
Antwoord van SterkstaelBedankt voor het delen van je ervaring! Wij wensen je veel plezier met de plankdragers! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)
Anoniem
Wij hebben een paar mooie bloempot dragers gekocht en zijn er erg blij mee. Leuke details en erg nette afwerking.
Antwoord van SterkstaelBedankt voor het delen van je ervaring! Wij wensen je veel plezier met de Flora! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)
Rodrigo
The delivery was super fast and when asking for advice I got good answers from them! Keep up the good work!
Antwoord van SterkstaelThanks for your positive feedback and also the pictures you send us! Looks great and hope to provide you in the future again! Cheers, Martine en Martijn from Sterkstael :)
Herman
Keurig geleverd en de plantenpothouder voor aan de muur hangt er. Hij is mooi.
Antwoord van SterkstaelHoi Herman, bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je bestelling! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)
Liesel
Snelle levering van een fantastisch mooi design
Antwoord van SterkstaelHoi Liesel, bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je bestelling! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)