Stengo
Op zoek naar een koptelefoon, of juist naar nieuwe speakers? Bij Stengo vind je het allemaal! Stengo is een webwinkel met een breed assortiment aan kwaliteit CE merken voor een goede prijs. Tussen de honderden producten vind je in een handomdraai alles wat je zoekt voor in en rondom je huis, kantoor
9,3

• Juhair Mahtab
    Geverifieerde klant van Stengo

Best deal on a record player I have been searching

Hello Juhair,

Thank you for your review! We are glad you found the best deal on the record player you were looking for. Enjoy your purchase!

Kind regards,

• Patrick
    Geverifieerde klant van Stengo

Goede service. Vragen werden snel en correct beantwoord.

Hallo Patrick,

bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze service en snelle beantwoording van uw vragen naar tevredenheid waren. Wij helpen u graag weer in de toekomst!

Team Stengo

• Hoe beoordeel je Stengo?

• Cees van Walraven
    Geverifieerde klant van Stengo

Zeer tevreden! Mooie retro cd speler van Leak. Alles keurig verpakt.

Hallo Cees,

bedankt voor uw review! Fijn dat de retro CDT van Leak aan uw verwachtingen voldoet en dat alles goed was aangekomen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

• Eddy Pieters
    Geverifieerde klant van Stengo

Goede prijs, snelle levering en goed verpakt.

Hallo Eddy,

bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent met de prijs, snelle levering en verpakking. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Lars Schreurs

Echt een geweldige service gekregen. Topaanbieding van Jiltse gekregen

Hallo Lars,

bedankt voor uw fantastische review! Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent met de EVO 4.4 speakers en dat ze u zoveel luisterplezier geven. Fijn om te horen dat onze service en aanbieding naar wens waren. Wij hopen dat u nog lang van uw speakers blijft genieten!

• Dwight Willems

super bedrijf

Hallo Dwight,

bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met de speakers en speakerstands. Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen!

• Joeri
    Review voor Stengo

Vertraagde levering, maar uitstekende service. Ik had speakers met stands besteld - de stands zouden wat later geleverd worden, maar vanwege logistieke problemen duurde dit uiteindelijk 2 maanden. Ik ben ruimschoots gecompenseerd hiervoor en ze staan nu prachtig in m'n woonkamer.

Hallo Joeri,

bedankt voor uw mooie review! Wij hebben uw geduld gewaardeerd tijdens de vertraging en zijn nu blij dat u tevreden bent met onze service en de oplossing. Fantastisch om te horen dat de speakers en stands nu mooi in uw woonkamer staan. Veel luisterplezier!

• Barbera
    Geverifieerde klant van Stengo

Mooie prijs-kwaliteitsverhouding voor een set luidsprekers, prettig contact met de klantenservice gehad.

Hallo Barbera,

bedankt voor uw positieve review en het fijne contact! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitsverhouding van de speakers en ons klantenservicecontact. Veel luisterplezier gewenst!

• Jan Hendrych
    Geverifieerde klant van Stengo

Good prices, and they generally communicate quickly but issues gets unresolved nevertheless for months. I ordered speakers with stands and the stands took over two months longer to deliver as the estimate during purchase.

Good afternoon Jan,

Thank you for your honest review. We are sorry to hear that the delivery took much longer than expected. We understand how annoying this must be for you and sincerely apologise for the inconvenience. While we do our best to estimate delivery times as accurately as possible, in your case this unfortunately did not go well. We take your feedback to heart and will continue to improve our processes to avoid this in the future.

We hope you are now satisfied with your purchase and are always ready to help you further!

Kind regards,

• Roel
    Geverifieerde klant van Stengo

Hele goede prijzen, klantenservice snel telefonisch bereikbaar, heel vriendelijk en behulpzaam.

Hallo Roel,

bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u onze prijzen en service waardeert. We wensen u veel luisterplezier met uw speakers en hopen u in de toekomst weer terug te zien in onze webshop!

• Harald van den Broek
    Geverifieerde klant van Stengo

Ze gaan net een stapje verder… Geweldige service!

• clemence
    Geverifieerde klant van Stengo

Een overzichtelijke webshop met hele vriendelijke en mee denkende medewerkers 👌🏽

• Richard
    Geverifieerde klant van Stengo

Service prima, track-and-trace niet gehad, levering netjes.

• Sander Veenstra

Goede communicatie en verzending

• Bert
    Geverifieerde klant van Stengo

Makkelijk bestellen tegen goed prijs/kwaliteit verhouding, goede communicatie en prima geleverd.

• Erwin M.
    Geverifieerde klant van Stengo

Goede prijs, snelle levering. Goed advies! Goede service. Aan te bevelen.

• Ruud
    Geverifieerde klant van Stengo

Stengo is een fijn bedrijf om audio apparatuur te kopen. In mijn geval kostbare speakers en daar heeft Stengo enorm goed werk geleverd. Met Jitse goede afspraken gemaakt en de levering was op de afgesproken dag. Jitse, nogmaals bedankt voor de goede service en begeleiding.

• erik
    Geverifieerde klant van Stengo

Een set Wharfedale Aura 2 aan een zeer scherpe prijs gekocht en na 2 dagen al in huis. Vriendelijk en goede service zoals het hoort te zijn. Dikke duim voor Stengo!

• Ruddy

Fantastische site

• Erwin M
    Geverifieerde klant van Stengo

Snelle levering, goede prijs, vriendelijk personeel. Mogelijkheid om achteraf te betalen is top, geeft mij een veilig gevoel.