Stationery & Gift
Manuela Senden
Zo blij met mijn leuke agenda❤️. Leuk ingepakt, snelle levering toppie😀
Anne van Horst
Goede service! verzonden op de beloofde datum en snel ontvangen. De adventskalender ziet er erg mooi en verzorgd uit. Moet nog even wachten tot alle zakjes open kunnen.
Hoe beoordeel je Stationery & Gift?
Ilona Janssen
Snelle levering mooie producten!
Sanne
Super snel geleverd, hele mooie agenda waarin ik aankomend jaar zeker veel ga werken!
Kelly
De bestelling ontvangen heel erg mooi verpakt!!
Alleen er ontbreken dingen in mijn bestelling.
Heb nu via drie dingen contact proberen te krijgen maar hoor niets terug. Wel heel erg
jammer dat het om een sinterklaas cadeautje
gaat wat aankomende zondag gegeven gaat
worden.
Maar hoe snel opgelost super via de mail te horen gekregen dat de ontbrekende spullen worden opgestuurd.
Het zeeppompje is hot item bij de kids -
M Heesakkers
Pin broche engeltje, mooi om zijn eenvoud!
Geralda van Laar
Voor het tweede jaar de agenda en weer super blij mee!
Franciska de Vries
Fijne producten, goede service en snelle verzending/bezorging.
With Love Wrapped Wrapping, Little Gifts & More
Stationery & Gift heeft prachtige betaalbare producten en het contact met Amanda is super! Trots om een verkooppunt van dit prachtige merk te zijn! Because every girl need some Pink and Leopard in ther life 😉.
J Norden
Super service, wat je besteld is perfect.
Khadija Cheppih
Snel ontvangen en ze ruiken heerlijk
Gina Spierenburg
Mooi verpakt, super snel verzonden. Echt een cadeautje!
Sylvie
Snelle, correcte levering, zeer blij met mijn bestelling.
Mariette
Duidleijke
Margaret Swinkels
Hele mooie agenda, en zo mooi ingepakt! Je ziet dat hier liefde in zit!
JB
goede snelle service
Ellen Borst
Snel binnen en echt super leuke keycord twijfelde tussen zo veel keuzes want er is zo veel leuks te vinden had deze keycord voor aan mijn toekomstige autosleutel besteld en dit gaat zo steeds weer een feestje worden
Jainab Lachman
Ik ben erg blij met mijn aankoop! Ik dacht dat de laptophoes niet zo passen maar het past perfect! Ik word altijd gelukkig van de producten van Stationary gift! Dank voor de mooie ontwerpen!
Annette
Snelle levering en mooie producten!
Marieke Schriek
Goede en snelle service en de goodie bag was helemaal een leuke verrassing! Ga zeker vaker bestellen!