Startbuy
Verkoop van kwalitatief goede producten met een uitstekende service. Doel is 100% tevredenheid.
9,1
Filter 44 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 43 met beschrijving

• Miguel Augusto

Wat een fijne winkel.
    Ik had iets met mijn eufy stofzuiger die had een rubber defect.
    Na het mailen van startbuy zijn ze met een hele mooie oplossing gekomen.
    1 super service
    2 heel vriendelijk
    3 hier zo ik vaker bestellen
    4 prijs kwaliteit is top
    5 top top ga zo door

• Co
    Review voor Startbuy

Zeer goede service. Ga zo door.

• Hoe beoordeel je Startbuy?

• Micha
    Review voor Startbuy

Geweldige service. Camera's met basis besteld via Bol.com. Helaas deed 1 camera het niet naar behoren (accu snel) leeg. Probleem gemeld, camera opgestuurd (gratis), en nieuwe camera snel ontvangen.
    Super!

• Stanneke
    Review voor Startbuy

Bestelling snel en netjes verzonden. Maar allerbelangrijkst toen mijn product binnen de garantie kapot ging, erg goede snelle, vriendelijke en behulpzame communicatie.
    Probleem goed opgelost. Zo goed en vriendelijk met klanten omgaan, zorgt dat je er vaker gaat kopen! Dank u wel daarvoor.

• Gerben
    Review voor Startbuy

Uitstekende service! Toen de powerbank niet werkte hielpen ze direct met tips. Toen dat niet hielp mocht ik deze omruilen en alles liep zeer gesmeerd en erg prettig. Heel fijn bedrijf!

• Yo
    Review voor Startbuy

Heel goede service, vriendelijk contact. En mooie goede oplossing van een kapot onderdeel van mijn koptelefoon. Kosteloos werd er een nieuw onderdeel opgestuurd met in de mail nog eens een goede beschrijving hoe we dat zelf konden vervangen. Top service!

• Jasper
    Review voor Startbuy

Snelle levering. Na een jaar pas open gedaan en gebruikt en er was iets mis mee. Ze hebben alsnog zonder problemen een retour gestuurd. Super service en snelle reactie!

• Joris
    Review voor Startbuy

Je komt pas achter de echte aard van een webwinkel als je een reparatie verzoek hebt. Bij deze WebShop is de support voor garantie/reparatie perfect geregeld. Heldere en accurate communicatie, en goede opvolging. Ik zou willen stellen dat deze club echt een goede keuze is

• Steven
    Review voor Startbuy

Via Bol een Eufi deurbel en homestation gekocht bij Startbuy, deze werd zeer snel geleverd.
    Helaas ging de deurbel na een half jaar kapot, na een melding te hebben gemaakt op de site van Bol werd er snel gereageerd door Startbuy met een paar oplossingen om de bel te resetten, helaas werkte dit niet en kon ik de deurbel retour sturen en werd er netjes en vlot een nieuwe opgestuurd.
    Bedankt voor de snelle en goede service.

• Ank
    Review voor Startbuy

Na 2 dagen hield mijn eufy bewakingscamera er mee op. Ook al mail je via bol alles werd netjes geregeld. Erik heeft geprobeerd ons de camera te laten resetten maar dat lukte niet. We kregen gelijk een nieuwe camera opgestuurd. Heel prettig contact met Erik die zijn uiterste best doet. Bedankt!!

• Pim
    Review voor Startbuy

In 2023 een Eufy Robotstofzuiger via Bol .com.
    Halverwege dec 2024 deed de stofzuiger het niet meer. Wilde niet meer opladen. Dus gegoogled wat het probleem kon zijn.. mogelijk kapotte accu. Dus heb startbuy bericht, verhaal uitgelegd. Erik reageerde binnen 1 dag en kreeg een nieuwe accu. Twee dagen de nieuwe accu thuis, geïnstalleerd en probleem opgelost.

In service in kwaliteit een goed bedrijf. Vandaar 5 sterren

• Harm Knigge
    Review voor Startbuy

Na aankoop van een Eyfy deurbelcamera en 2 Eufycam 2c camera’s bij een andere verkoper nog een losse Eufycam 2c via Bol bij Startbuy gekocht.
    Deze in 2023 aangeschafte Eufycam 2c begon dit najaar een wat wazig beeld geven waarop ik contact opnam met de klantenservice van Startbuy, het antwoordt van Erik was dat ik de camera mocht opsturen en dat zij dan gingen kijken wat eraan gedaan kon worden.
    Dit gedaan en na 5 dagen, mede door de Black Friday drukte kreeg ik antwoord van Pieter dat deze camera niet bij hun vandaan kwam maar het doosje weer wel (serienummers kwamen niet overeen).
    Ik mailde Pieter terug dat het dan met het tussentijds opladen van de camera’s het bij mij niet goed is gegaan met het terugplaatsen van de camera’s en dat er toen een verwisseling moet hebben plaatsgevonden.
    Pieter antwoordde mij dat hij dat goed kon begrijpen en na navraag te hebben gedaan mij vertelde dat hij mij toch ging helpen ondanks dat de camera bij een andere verkoper vandaan kwam.
    Waar vindt je zo’n service, geweldig!
    Ik kreeg gisteren de mail met de track & trace van de vervangende camera die vandaag bezorgd gaat worden.
    Ik wens dit nog jonge bedrijf alle succes toe, aan de service zal het zeker niet liggen want die is in één woord uitmuntend!
    Erik en Pieter bedankt voor de door jullie geboden service en ik wens jullie alle goeds toe met de webshop.

• Tim
    Review voor Startbuy

Zeer fijn product en hele goede, klantgerichte service!

• Anja
    Review voor Startbuy

Prima service en snelle afhandeling

• G
    Review voor Startbuy

I had an issue with a broken part on a product and they were happy to quickly ship a replacement. Not that the broken part was not their fault at all.

• Shirin
    Review voor Startbuy

Super producten en een zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice!

• Eufy deurbel onderplaat
    Review voor Startbuy

Na fijn mailcontact hadden we de nieuwe onderplaat binnen een week in huis. Goede service!

• Claudia
    Review voor Startbuy

Een paar jaar geleden een deurbel besteld waar ik erg tevreden mee ben. Wegens renovatie moest de bel eraf en kon niet meer netjes terug gehangen worden. Na mailcontact krijg ik snel en zonder kosten een nieuwe plakker opgestuurd.
    Top service!

• Arie
    Review voor Startbuy

We hadden een simpele Tecknet deurbel gekocht. Door vocht in de zender ging de bel te pas en te onpas. Contact via Bol. Razendsnelle reactie. Met 7 euro bijbetaling een verbeterde versie binnen no time ontvangen. Zeer content.

• Joke B
    Review voor Startbuy

Zeer snelle levering. Contact verliep heel vlot en vraag over prijs werd meteen in mijn voordeel afgehandeld. Kopen zorgen zorgen! Ik bestel zeker terug