Stadionposters
Henk
Goede kwaliteit, goed contact en snelle levering!
Prima service
Door Post-nl ivm Sinterklaas drukte de zending zoek geraakt,
Na een mailtje heeft stationposters direct gereageerd, de order opnieuw verzonden en nog op tijd voor pakjesavond af laten leveren. -
Hoe beoordeel je Stadionposters?
Sanne De Gier
Goede kwaliteit poster. Door transport beschadiging. Snel contact met het bedrijf en goed opgelost.
Sandra
Zeer goede service! Snelle reactie bij vragen en erg klantvriendelijk.
CJV
Mooie kwaliteit poster, erg lang op moeten wachten met post.
Helaas een vouw erin, zou goed zijn om de poster in steviger papier/karton te versturen. .Antwoord van StadionpostersBeste mevrouw Vis,
Hartelijk dank voor uw recensie. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling. Wij streven er altijd naar om onze posters netjes en onbeschadigd te leveren. Helaas kan het, ondanks onze zorgvuldige verpakking, voorkomen dat er tijdens het transport schade ontstaat. Dit is helaas iets waar wij geen directe invloed op hebben
Als u ons eerder had gemaild of gebeld, hadden wij dit graag direct voor u opgelost, bijvoorbeeld door een nieuwe poster gratis naar u op te sturen. Het is jammer dat we deze kans niet hebben gekregen en dat u er in plaats daarvan voor heeft gekozen om, na ruim drie weken, een negatieve recensie te schrijven zonder eerst contact met ons op te nemen. Dat vinden wij eerlijk gezegd wat kort door de bocht, omdat we altijd openstaan om samen een passende oplossing te vinden!
Als u tussentijds een nieuwe poster wilt ontvangen, horen wij dat graag! U kunt ons bereiken via info@stadionposters of een berichtje via whatsapp naar ons te sturen. Wij staan klaar om dit te accepteren naar uw tevredenheid!
Dyon Slootjes
Stadionposters -
Yw2285
Mooie kwaliteit posters. Goede service. Na per ongeluk een verkeerde poster te hebben ontvangen, is dit snel en prettig opgelost.
AL
Contact is goed, aflevering ook keurig