Stabureaus.nl
Bianca
Snel besteld en snel geleverd. Heel makkelijk in elkaar te zetten en werkt bijna geruisloos. Heel fijne zit/sta bureau electrisch.
Leila
Goed stevig bureau van goede kwaliteit met een mooi dik tafelblad. Bureau is makkelijk in elkaar te zetten. Hele goede klantenservice. Reageren snel. Kortom, zeer tevreden. Ik ben nog op zoek naar een goede bureaustoel. Grote kans dat ik die hier ook bestel.
Hoe beoordeel je Stabureaus.nl?
Bas van Dijk
Goedd
Ace
Ik heb bij stabureaus.nl een zit-sta bureau gekocht en het is tot nu toe de beste bureau die ik heb gehad of ooit heb gebruikt. Bij meeste zit-sta bureaus worden ze beetje schutbaar op hoogste stand is hier niet het geval iedergeval het bureau die ik heb genomen heeft het niet. Bureau was de dag na bestelling geleverd wat gewoon helemaal top is. Daarom krijgt dit bedrijf van mij 5 sterren.
P de Graaf
Zeer tevreden over de service, en uitstekende kwaliteit!
P de Graaf
Snel geleverd en erg goede kwaliteit. Heel blij mee!
Peter
Erg degelijke spullen!
HJM van Horen
goed product, snel geleverd
Wendy Raaijen
Fijne site, snelle levering en bureau is echt naar wens, evenals de bureaustoel!
JM
Super snel en goede kwaliteit
Anoniem
Snelle levering en nette tafel! Dankjewel :)
Ria Bonga
Prachtig bureau, goede kwaliteit. Service was zeer goed , snel en accuraat. Dikke 10 voor dit bedrijf.
Maud
Snelle levering. Doorslag was dat ik in delen kon betalen. Fijn en mooi bureau dat precies past.
Joris Lohuis
Handleiding kwam niet helemaal overeen met het materiaal, maar met wat gepuzzel is het goed gekomen. Kwaliteit is erg goed!
Ta V Dijk
Nette prijs, vlotte levering (zoals beloofd), eenvoudig te monteren, goede kwaliteit (blad netjes afgerond, gaaf en reageert soepel en met weinig kabaal). Top(f)!
Robert Eulderink
niets om over te klagen
Freek Verbeet
Snelle levering, goede beschrijving en alles is werkend. De houders voor het draad zijn wel zwak qua plaksel. Raakte nu al eentje los, helaas.
Hilde
Er was een klein probleem (kleine beschadkging op niet-zichtbare plaats) en dat werd bijzonder snel en goed opgelost. Prima service.
m
snel geleverd, goede kwaliteit.
stefan theunissen
snel geleverd goede kwaliteit.