Sportprijzenwarehouse.nl - Dumpwarehouse.nl
Dump & Darts Naaldwijk is al sinds 1997 gevestigd aan de Kleine Woerdlaan 19 in Naaldwijk.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk kunt u uw bestelling via onze webshop doorgeven en in onze winkel afhalen. Voor verdere vragen over ons assortiment, staan we u ook graag telefonisch te woord via 0174-641111.
We heten u van harte welkom in onze webwinkel, waar u zich kunt laten verrassen door het ruime assortiment sportprijzen, medailles, awards, backpacking- en camping artikelen, dump- en stoere leger artikelen, politie & beveiligingskleding, werkschoenen en werkkleding!
Marga Jansen
Snelle levering goede service alleen jammer dat opgegeven tekst niet helemaal hetzelfde was (er waren hoofdletters i.p.v. kleine letters die ik niet opgeven heb)
Nataliya Kornyeyeva
Supersnel geleverd en ze belde ook nog op omdat ik een foutje gemaakt had, dus ze hebben alles onder controle.
Hoe beoordeel je Sportprijzenwarehouse.nl - Dumpwarehouse.nl?
Anita Stavenuiter
Mooie bekers voor dumpprijzen en snelle service!
Romario Edhart
Toooooopppppp en snel
Harry Walma
goed aanbod en goede communicatie, prima afhandeling order
Chantal Peters
Ontzettend goede service. Na bestellen was een aanpassing geen probleem en ontzettend snel geregeld. De volgende dag al in huis, gegraveerd en al!
Top bedrijf! -
Reinbert Martijn
Geweldige begeleiding in het bestellen van producten en ook hele goede service
Ilona
Levering binnen aangegeven datum webshop
P. Braam
Snelle levering en de sportprijzen zagen er heel mooi uit! Dank!
miranda
snel gemaakt, binnen 5 minuten op te halen
Robert
In een dag een bestelling geplaatst, gegraveerd en een prachtige schaal ontvangen. Op tijd, nog even contact gehad tijdens productie, heel tevreden !
Tina Buntsma
Vlotte afhandeling van mijn bestelling...super
Silvi
Goed geholpen om de beker te kunnen bestellen! Snel geleverd
Jorrit Bakker
Top!!!
Kring van Draaiorgelvrienden
Wat een supergoede hulp met onze medailles voor het draaiorgelfestival afgelopen weekend. We komen hier voortaan onze vaantjes en medailles halen. Groet van de Kring van Draaiorgelvrienden
hennie van de voort dartclub wikkers
zeer zeer tevredenn heb ze regelmatig nodig
Bart Weitjens
Snel en helemaal goed!
Willem Netel
Goed, snel en mooi geleverd volgen afspraak
Ben
Prima levering van kwalitatief hoogstaande produkten
Hendrik
Prima en snel geleverd