SportEmotion
Karel de Bruijn
onduidelijk is of de kleding toch bezorgd wordt of dat het afgehaald kan worden. Op de factuur staat dat het bezorgd wordt, maar er is aangevinkt dat het afgehaald zou worden.
Rca de de Raadt
Per ongeluk waterpolo cap met verkeerd nummer geleverd. Foutje kan gebeuren.
De manier waarop het is opgelost is gewoonweg super.
Het juiste nr werd direct in order gezet, ik kreeg een retourcode voor de verkeerd geleverde cap.
Voor het leveren van een verkeerd product zou je eigenlijk geen 5 sterren moeten krijgen, maar door de manier waarop ze hebben gehandeld om het juist te maken verdienen ze die 5 sterren alsnog. -
Hoe beoordeel je SportEmotion?
NATASJA Lucassen
Goede service, mooi product!
Mitzy nieuwenhuizen
Goede site maar als ik besteld heb voor meer dan 100 euro en transportkosten heb betaald moet ik t afhalen op een depot in de buurt. In vergelijking met kaas die ik bestel voor een vergelijkbaar bedrag ook in nl voor ook naar mij in frankrijk betaal ik geen transportkosten en wordt t aan de deur afgeleverd. En dat terwijl t pakketje van Sportemotion gewoon door de brievenbus kan ! Zal vast een reden voor zijn voor de berekende transportkosten en t laten afleveren op een depot maar voor mij als klant niet duidelijk maar evengoed een goede site
Sterre van R
Snelle en keurige levering! Producten zijn zoals ze horen, tevreden!
Eline Hendriks
Hele goede service.
Fanny van der Giessen
Goede en snelle levering. Website mag iets duidelijk i.v.m. welk broekje bij welk pakje hoort.
GRIET Gommeren
Alles is prima verlopen!
Amina
snelle levering
Sebastian Markwat
Per direct stoppen met verzenden via DHL, wat een knudde partij is dit, ze zijn allemaal niet heel top, maar DHL met voorsprong de slechtste!
Harmen
Super service!
Lucia
Snelle levering en goed product
KASIA Zwiazek
DONALD De Smul
Snelle levering.
Zeer vriendelijk bij telefonisch contact en proberen ons direct te helpen. Zeker een aanrader
Bodine
Tijdig, goede kwaliteit. Kleur was iets anders dan op de foto maar dat kan natuurlijk ook aan mijn beeldscherm liggen.
HELEN Frohn
Snellere levering dan verwacht: op de website stond dat de levering twee weken duurde en dat werden drie dagen! Ook de zwemtas is heel fijn en praktisch. Kortom: tevreden!
FREDERIKE Dijk
Heel mooi badpak en snel geleverd!
Joram
Bestelling verliep goed, maar bedrijven die blijven drammen dat ik daar recensies over moet schrijven krijgen maximaal 2 sterren.
Mariska
Goede service en mooie producten.
Diana
Snelle levering, netjes verpakt, product zoals het moet zijn