Sport4clubs.nl
W
Snel geleverd
Hazel
Snelle levering en toen ik moest melden dat 1 bidon lek was kreeg ik de dag daarna 2 vervangende! Top service
Hoe beoordeel je Sport4clubs.nl?
Maurice Houwing
Snelle service en goede prijs - kwaliteitsverhouding.
Arjan
Op het moment dat ik het bord bij de rand oppakte om het team mee te nemen viel hij meteen uit elkaar. Erg jammer want het bord ansich was mooi en leek praktisch.
Antwoord van Sport4clubs.nlBeste Arjan,
Bedankt voor je review. We vonden het spijtig om te lezen dat je een teleurstellende ervaring hebt opgedaan. Ik heb je order erbij gepakt en problemen zoals jij ons beschrijft, zijn ons met dit artikel niet bekend. Mogelijk is er tijdens transport iets misgegaan met je pakket waardoor het bord beschadigd/los is geraakt of is er sprake van een productiefout. Het zijn allemaal dingen die kunnen voorkomen. Maar gelukkig hebben we een 5 sterren klantenservice die zowel voor, tijdens als na je aankoop voor je klaar staat om alle vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ik zie in ons systeem dat je vandaag al met onze klantenservice contact hebt gehad en dat een oplossing al in gang is gezet waardoor jij snel een nieuw artikel ontvangt. Er kan altijd een keer iets misgaan, maar de kracht van een bedrijf zit in een snelle en goede oplossing van een probleem en ik hoop dat we aan die verwachting hebben voldaan. Mocht je nog verdere vragen hebben of problemen ondervinden, dan horen we graag van je.
Roel Schreuder
Product zoals beschreven en snelle levering.
Hans Hulzebosch
Goede service en adequaat gehandeld toen GLS het liet afweten - prima webshop!
F. Veth
Keurig communicatie over bezorging goed en kwaliteit bestelde goed ook zoals verwacht
zal hier zeker nog weleens bestellen -
Alynia Architecten
Zeer snelle levering!
Timber van Nieuwkoop
Erg duidelijk net alles. Een niet te hoge prijs
Jeannette Juffermans
Martin Cornelisse
Top bedrijf hoor
Lukas Stanko
👍👍👍👍👍
Erik Elbers
Precies wat ik zocht.
Dee van Male
Super snelle levering en zag er prima uit.
Geert Poels
Beschrijving geleverde niet goed, dramatisch verpakt en te duur.
Antwoord van Sport4clubs.nlBeste Geert,
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons met slechts één ster beoordeeld. Ik heb gezien dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en dat zij hebben aangeboden dat je het artikel aan ons kunt retourneren als het niet naar wens is maar dat je hier geen gebruikt van hebt gemaakt en gekozen hebt het artikel te houden.
Ik kan je opmerkingen daarom verder ook niet beoordelen. Mogelijk heb je een verkeert artikel ontvangen, het artikel is er in verschillende doorsnedes. Ook wij zijn maar mensen die wel eens een fout kunnen maken maar foutjes lossen we graag snel en correct op. Verder zou het artikel goed verpakt moeten zijn in buisfolie, op een andere manier wordt het hier namelijk niet verzonden en dat gaat al jaren goed. Wat de prijs betreft, we houden onze prijzen scherp maar omdat het een artikel is van groot formaat, dat buiten de normale verzendmaten van de pakketbezorgers valt, moeten wij de toeslag die zij hanteren voor deze afwijkende wel doorberekenen. Dat is bij andere verkopers helaas echt niet anders.
Ik hoop hiermee voldoende toelichting te hebben gegeven.
Andy Martodihardjo
Goed product en snelle levering
Koos van Rootselaar
Goede en snelle service ,het artikel is van uitstekende kwaliteit
Frans Römer
Wat een top service en super snelle afhandeling nadat bleek dat het verkeerde product (leek heel veel op elkaar) was geleverd. Binnen 2 dagen (zat weekend tussen) had ik het juiste product binnen zonder gezeur over verzendkosten e.d. Een voorbeeld, zo hoort het, dat zie je helaas niet overal! Wat mij betreft een aanrader!
Antwoord van Sport4clubs.nlBeste Frans,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je onze klantenservice op deze manier beoordeeld. Hier is het dan ook waar we graag het verschil maken; met een fijne en adequate klantenservice. Een fout, probleem of klacht, het kan allemaal voorkomen, maar de kracht van een bedrijf ligt altijd in een snelle oplossing. Daar staan wij voor! Het is fijn te lezen dat jij het ook als zodanig hebt ervaren.
Joris Godding -
Hans Menduapessy
Adequaat afgehandeld: Goed produkt, verpakking en afhandeling.
Hans
prima service, nemen bij problemen ook zelf contact op. Een andere vervoerder zou wel een pré zijn!
Antwoord van Sport4clubs.nlBeste Hans,
Bedankt voor je 5-steren beoordeling. Onze logistiek manager heeft inmiddels contact met onze vervoerder om te achterhalen hoe de bezorging van één van de vier dozen mis heeft kunnen, dit om herhaling te voorkomen. Pakketten bezorgen blijft mensenwerk en in het giga aantallen pakketten dat dagelijks moet worden verwerkt, kan altijd wat misgaan, maar dit was wel een opmerkelijke. In ieder geval fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze pro-actieve houding hierin. (Menselijke) fouten zijn niet te voorkomen, de kracht van een bedrijf ligt in de pro actieve oplossing ervan is ons motto. Fijn dat je het ook zo hebt ervaren.
Klantenservice Sport4clubs