Speurfactory
Auke
Echt een enorm leuke spelbeleving, uitdagend, maar begrijpelijk! Wel goed de tijd nemen voor de voorbereidingen!
PC
Snelle levering, leuke inhoud
Hoe beoordeel je Speurfactory?
Stephanie Van Steelant
Kinderen vonden het geweldig!
Bas
Onze sinterklaasavond werd was groots succes met de speurtocht van vergeetpiet.
De speurtocht van Speurfactory was leuk om samen met de kinderen te ervaren. -
Mylene Fennema
Heel leuk in elkaar gezet. Kinderen hebben genoten en wij ook!
Aagje Sterrenburg
De downloads waren er snel. Goede uitleg. Het spel werd als leuk ervaren
Anoniem
Snel en correct
Moeder van 2 kinderen
De speurtocht was heel leuk en perfect voor de leeftijd. De meiden waren gelijk enthousiast en we hebben weinig hints hoeven geven. De voorbereidingen zijn wel even werk maar het is het zeker waard. Alle vrienden kregen te horen over de speurtocht
tamara
Erg leuk!
Joke wille
Mocht het goedkoper zijn, kocht ik er sowieso veel meer.. het was wel een super toffe ervaringen.
Dus heel blij dat we er toch 1 kochten..
De kids vonden het geweldig! -
Tamara Mommersteeg
Superleuke en aantrekkelijke speurtocht! Niet duur, want je kunt het gewoon nog een keer gebruiken :)
Wim Knijnenburg
Kleinkinderen hebben heerlijk genoten.
Emmy Vrijsen
Emmy!
Sandra
Snel ontvangen. Hele leuke speurtocht voor onze kinderen van 5 en 7 jaar!
Jannetje Schouten
Goeie service,super produkt
Wendy Noel
Erg leuk! De kids hebben genoten!
An C
Leuke activiteit. Draaiboek is zeer handig en alles is goed beschreven. Kids vonden het eens iets anders!
Antonella Klinkhamer
Het speurspel zou geschikt zijn voor 5-7 jarigen, maar er moest erg veel gelezen worden, in moeilijke taal. Voor een 9 jarige nog lastig! Het spel begon met een leuke zoekopdracht: pietenmutsen die een telefoonnummer opleverden. Daarna werd het snel erg ingewikkeld, met onduidelijke aanwijzingen, b.v. Doolhof, langs hoeveel rode pakjes kom je, waarbij de pakjes rozerood en oranjerood waren, nauwelijks van elkaar te onderscheiden.
Shelley
Kreeg de speurtocht via de mail. Alles stond goed uitgelegd. Kids vonden het heel leuk
Cathy Bakker
Voor de 3e keer een speurtocht besteld hier en wederom erg leuk! De kinderen waren enthousiast en druk met oplossen.