Speenwinkel.nl
Emma
Snelle verzending, netjes verpakt.
Joyce
Snelle levering, goed en compact verpakt, en geen onnodige toevoegingen. Handige instructies voor het reinigen, leuke kleuren spenen, goede kwaliteit.
Hoe beoordeel je Speenwinkel.nl?
Marjan Bleyens
In de ochtend besteld, in late namiddag reeds in huis. Dat was snelle service. Fijn dat er enkele spenen in promo waren en de bedrukking is leuk.
Petra Van de velde
HEEL TEVREDEN EN MOOI EN SNEL
Geralda Copier
Goede service, fijne producten!
Anoniem
Snelle levering,
Robin Winter
Snelle levering en fijn dat we de speen konden personalereeren
Antwoord van Speenwinkel.nlSuperbedankt voor je enthousiaste beoordeling; het doet ons goed te horen dat je tevreden bent! We zijn benieuwd, wat weerhield je ervan om ons de volle 5 sterren te geven? We streven naar perfectie en waarderen je feedback enorm. Laat het ons weten! Vrolijke groet, Team Speenwinkel
Paulina Mizera
Geweldig product
Kiki H
Snelle levering, alles volgens verwachting. Erg blij mee.
Melanie
Snelle service & bezorging! Had mn mail verkeerd ingevuld, dit werd direct met hun snelle service gecorrigeerd
Ina Muller
Mooie prijzen en goede producten
Elwin
Mooi assortiment en snelle levering.
Saskia
Speentjes snel en keurig verpakt thuis ontvangen. Gekozen voor 2x een gepersonaliseerde speen, ziet er leuk uit en is praktisch. Helaas is de donkere speen met lichte tekst al heel snel beschadigd, minder mooi en leesbaar. Super zonde, als ik dit had geweten had ik gekozen voor een speen met lichte bedrukking (waarbij de tekst hopelijk langer mooi blijft).
Klantenservice reageerde na een mail hierover snel en vriendelijk, de lichte tekst is inderdaad snel beschadigd. Ze gaan dit vermelden op de nieuwe website en ik mag een nieuwe speen gratis laten bedrukken. Top, maar had het liever vooraf geweten en zou adviseren donkere spenen dan niét te bedrukken. -
Kubra Kaya
Bestelling was er best snel en heb een goede service van de Speenwinkel gehad!
Emely Reulen
Makkelijk te bestellen. Artikel is precies zo mooi als afgebeeld. En met de naam erop is toch iets extra's persoonlijk. En snelle levering. Top
caitlin De Mey
snelle service heel blij mee!
Valea Ali
Thank you I seriously recommend it
Jolanda Van der Graaff
snelle levering
Lesley Declercq
Snelle leveringAntwoord van Speenwinkel.nlSuperbedankt voor je review!🫶🏼
Ilse Sijp
Super service, snelle levering! Echt geweldig!