Speelgoed de Betuwe
Roderik Hesselman
Sander Groenen
Grote keuze. Goede service en levering
Hoe beoordeel je Speelgoed de Betuwe?
Kimberley
Mijn product kwam beschadigd aan, in het begin werd ik snel terug gemaild en inmiddels is het product 1,5 week geleden retour opgehaald en zou ik het gehele bedrag terug krijgen, tot op heden niks meer gehoord, vind het heel jammer, gaat om een bedrag van €84,99 dat moet ik nog terug gestort krijgen
Antwoord van Speelgoed de BetuweBeste klant,
Helaas kan er door de kerstdrukte vertraging oplopen. Onze excuses voor dit ongemak!
Het bedrag is inmiddels teruggestort. We wensen u fijne feestdagen toe.
Tineke Kaag
Wij hadden .een beschadiging bij onze sjoelbak..Zonder al te veel gedoe , prima geholpen .via de mail weliswaar.maar er werd snel gereageerd.Vandaag een nieuwe bak opgestuurd gekregen. Betrouwbaar en goed bedrijf. Mijn dank is groot
Gre Kwint
Snelle levering, en denkt mee.
Wij zijn tevreden. -
Hans van Aalsburg
Snelle levering tegen een zeer goede prijs.
J Hubner
Lang geduurd, wilde met Klarna betalen maar moest direct. cadeautje zat er ook niet bij. Moet nog € 5 terugkrijgen.
Antwoord van Speelgoed de BetuweBeste klant,
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat het betalen met Klarna niet lukte en dat het cadeautje ontbrak. De €5 is inmiddels teruggestort. We hopen u in de toekomst een betere ervaring te bieden!
Sebastiaan Van Zaanen
Prima
Jan Pijpker
Mooie prijzen`, goede voorwaarden
Benny Zink
Snelle levering en een goede service..
Dooral
Prima afgehandeld! Netjes ingepakt en bezorgd
Gosewina Bijl van Neerbos
Snel geleverd ! En bevestiging in de mail en tijdstip bezorging was prima!
M Bergman
Snelle correcte levering
G. van Hees
Snel geleverd. Prima infra rood kachel. Ik ben er heel blij mee.
Anita Wijkmans
Prima artikel en snel bezorgd!
ben Bijker
Snelle levering, lekker ongecompliceerd
Ron
Vooraf contact gehad of iets ingepakt kon worden in kadopapier. Dit hebben ze niet, maar kon wel in zwart folie.
Bestelling geplaatst bij opmerkingen genoteerd om volgens mail contact in te pakken in zwart folie. Ook mail met de vraag beantwoord dat ik bestelling heb geplaatst die ingepakt moest worden. Vandaag bestelling ontvangen. Wat blijkt is niet ongepakt.Antwoord van Speelgoed de BetuweBeste klant,
Bedankt voor uw review. Erg vervelend dat de bestelling uiteindelijk niet is ingepakt. Onze excuses voor dit ongemak.
Nathan Van Gaalen
Goede service, aardige eigenaar! Leuk showtuin!. Een ding: IK RAAD HET JE AAN OM DAAR TE KOMEN KIJKEN. JE BEHOEFTEN TE VOORZIEN EN MET EEN GOED HART WEER NAAR HUIS TE GAAN!!
Ccm Renkema
Prima produkt tegen goede prijs
Goede service ! -
Niels Brom
Goede service, aardige mensen!