Speelgoed de Betuwe

Speelgoed de Betuwe

Speelgoed speelt een grote rol in het leven van jonge kinderen en wij van Speelgoed de Betuwe weten wat kinderen écht leuk vinden. In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment binnen- en buitenspeelgoed voor u geselecteerd dat verkrijgbaar is tegen een eerlijke, scherpe prijs. Online speelgoed van hoogwaardige kwaliteit bestellen dankzij ons uitgebreide netwerk van vele professionele leveranciers. We hebben producten van de beste merken te koop op onze website, onder andere speelgoed van Exit, Siku en Rolly Toys. Bij ons kunt u terecht voor speelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes in diverse leeftijdscategorieën. Of u nou op zoek bent naar een stoere trampoline voor in de tuin of naar leuke Paola Reina poppen, u kunt het allemaal eenvoudig online bestellen op Speelgoeddebetuwe.nl!
8,8
Filter 2815 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2698 met beschrijving

• Roderik Hesselman

• Sander Groenen
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Grote keuze. Goede service en levering

• Hoe beoordeel je Speelgoed de Betuwe?

• Kimberley
    Review voor Speelgoed de Betuwe

Mijn product kwam beschadigd aan, in het begin werd ik snel terug gemaild en inmiddels is het product 1,5 week geleden retour opgehaald en zou ik het gehele bedrag terug krijgen, tot op heden niks meer gehoord, vind het heel jammer, gaat om een bedrag van €84,99 dat moet ik nog terug gestort krijgen

Beste klant,

Helaas kan er door de kerstdrukte vertraging oplopen. Onze excuses voor dit ongemak!
    Het bedrag is inmiddels teruggestort. We wensen u fijne feestdagen toe.

• Tineke Kaag
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Wij hadden .een beschadiging bij onze sjoelbak..Zonder al te veel gedoe , prima geholpen .via de mail weliswaar.maar er werd snel gereageerd.Vandaag een nieuwe bak opgestuurd gekregen. Betrouwbaar en goed bedrijf. Mijn dank is groot

• Gre Kwint
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Snelle levering, en denkt mee.
    Wij zijn tevreden.

• Hans van Aalsburg
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Snelle levering tegen een zeer goede prijs.

• J Hubner
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Lang geduurd, wilde met Klarna betalen maar moest direct. cadeautje zat er ook niet bij. Moet nog € 5 terugkrijgen.

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat het betalen met Klarna niet lukte en dat het cadeautje ontbrak. De €5 is inmiddels teruggestort. We hopen u in de toekomst een betere ervaring te bieden!

• Sebastiaan Van Zaanen

Prima

• Jan Pijpker

Mooie prijzen`, goede voorwaarden

• Benny Zink
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Snelle levering en een goede service..

• Dooral
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Prima afgehandeld! Netjes ingepakt en bezorgd

• Gosewina Bijl van Neerbos
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Snel geleverd ! En bevestiging in de mail en tijdstip bezorging was prima!

• M Bergman

Snelle correcte levering

• G. van Hees
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Snel geleverd. Prima infra rood kachel. Ik ben er heel blij mee.

• Anita Wijkmans
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Prima artikel en snel bezorgd!

• ben Bijker

Snelle levering, lekker ongecompliceerd

• Ron
    Review voor Speelgoed de Betuwe

Vooraf contact gehad of iets ingepakt kon worden in kadopapier. Dit hebben ze niet, maar kon wel in zwart folie.
    Bestelling geplaatst bij opmerkingen genoteerd om volgens mail contact in te pakken in zwart folie. Ook mail met de vraag beantwoord dat ik bestelling heb geplaatst die ingepakt moest worden. Vandaag bestelling ontvangen. Wat blijkt is niet ongepakt.

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Erg vervelend dat de bestelling uiteindelijk niet is ingepakt. Onze excuses voor dit ongemak.

• Nathan Van Gaalen
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Goede service, aardige eigenaar! Leuk showtuin!. Een ding: IK RAAD HET JE AAN OM DAAR TE KOMEN KIJKEN. JE BEHOEFTEN TE VOORZIEN EN MET EEN GOED HART WEER NAAR HUIS TE GAAN!!

• Ccm Renkema
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Prima produkt tegen goede prijs
    Goede service !

• Niels Brom
    Geverifieerde klant van Speelgoed de Betuwe

Goede service, aardige mensen!