Soxs.co
SOXS.CO is erin geslaagd een wollen sok te produceren die heel veel voordelen kent ten opzichte van de traditionele geitenwollen sokken zoals wij die kennen. De Soxs zien er om te beginnen enorm hip uit, met hun schitterende pasvorm en de opvallende gekleurde merklabels.
9,5
Filter 8573 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3869 met beschrijving

Taal

• Mike
    Review voor Soxs.co

Good service and fast delivery best socks I have had for the winter

• HF
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Website is niet heel makkelijk te gebruiken werd tot twee keer op on hold gezet. Bedenk ook dat we niet allemaal even vaardig zijn in de terminologie en de werkwijze van een website/PC
    Versturen lukt niet en review bekijken ook niet!

• Hoe beoordeel je Soxs.co?

• hans
    Review voor Soxs.co

Webwinkel werkt niet, kan niet bestellen of toegang wordt mij geweigerd. Geen idee waarom, contact met de webbeheerder is onmogelijk

• Loetje van der Hert
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Mijn bestelling werd snel bezorgd en de sokken zijn fantastisch!

Antwoord van Soxs.co

Fijn dat je de sokken snel in huis hebt, veel plezier ermee! groet SOXS❤️

• Jeroen
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Het bestelde was snel binnen. Het mooiste is de persoonlijk noot die altijd erbij zit. SOXS heeft een groot hart en veel liefde voor de producten die ze verkopen, en voor de klanten.

Namens SOXS veel liefde Jeroen!! veel plezier met de sokken ❤️ groet SOXS

Fantastische duurzame sokken!

Daar doen we het voor Ronald! Veel plezier ermee! Groet SOXS

• Johan
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Top product. Bedsokken, maar ik gebruik ze als huissokken. Heerlijke warme voeten.

Vanaf nu elke dag warme voeten! ❤️ Veel plezier met de sokken, groet SOXS

• Krijn Wagenaar
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Uitstekende kwaliteit geitenwollen heren sokken. Alleen verzending met DHL is waardeloos. Zij gaven aan dat bestelling niet bezorgd kon worden terwijl het een brievenbus pakketje was. Moest toen naar een afhaalpunt. Verder is service uitstekend!

Antwoord van Soxs.co

Helaas kunnen wij niet veel aan de bezorging doen.. Wel super fijn dat de sokken zijn bezorgd en je vanaf nu warme voeten hebt! Veel plezier met de sokken Krijn. Groet SOXS❤️

• Rita Broeckx

Snelle levering, goede kwaliteit

Veel plezier met de sokken Rita! Groet, SOXS

• Kristel
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Heerlijke producten als altijd! Ik blijf hier met veel plezier terugkomen.

Fantastisch om te horen, op naar meer SOXS! Groet, SOXS❤️

• Anita ursem
    Review voor Soxs.co

Per toeval de eigenaresse ontmoet, na verteld te hebben dat mijn man terminaal ziek was.. Ze stuurde week later voor ons beiden een paar warme sokken op. Nooit meer anders, zitten perfect, ook na het wassen, en blijven zo lekker warm. Nogmaals dank

Dankjewel voor het lieve compliment en heel veel sterkte gewenst. Liefs SOXS ❤️

• Richard Smits
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Sokken doen wat ze moeten doen en zitten geweldig.Verzending goed, en op de beloofde tijd.

Super mooi om te horen, bedankt Richard! Groet SOXS

• Maria
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Mooie warme sokken en nu ook mooie warme handwarmers. Ben er heel blij mee.

Antwoord van Soxs.co

Hopen op een koude winter zodat de warme sokken en handwarmers van pas komen! Veel plezier ermee Maria, Groet SOXS❤️

• jessi attenborough
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Goede service, snel geleverd , zeer goede kwaliteit. Doe al drie jaar met 1 oasr en zien er nog goed uit!

Antwoord van Soxs.co

Blij om te horen over de goede kwaliteit, hopelijk op velen jaren genieten van de sokken! Groet SOXS

• Esther
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Het product is echt heel mooi gemaakt met fijn materiaal, goed vergepakt en het draagcomfort is hoog.

Maar, de verzending vond ik wel lang op zich wachten ondanks dat er een paar pimp sokken bij zaten.
    Bij mijn bestelling achter de pimpsokken stond 1-2 (werk)dagen. Moest er na 6dagen zelf achteraan.

Goed verpakt, maar iedere sok apart wel wat veel van het goede aan wegwerpmateriaal.
    De website vond ik niet helder en overzichtelijk.

• Nathalie
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Mooie prijs, zitten heerlijk en houden mijn voeten lekker warm.

Geniet van je warme voeten Nathalie!! Veel plezier met de sokken, groet SOXS

• Emilie
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Super mooi product. Klein minpuntje….Jammer dat er maar op 1 handwarmer een roze Soxs-label zit. Op de sokken zit het wel op iedere sok.

• Hans Bruijstens
    Geverifieerde klant van Soxs.co

Er is nog niet geleverd door DPD.