Sorpresa Fashion

Sorpresa Fashion

In onze webshop vind je prachtige Ibiza-stijl kleding die niet alleen jouw innerlijke bohemian laat stralen, maar ook de wereld een beetje mooier maakt. Onze collectie is doordrenkt met liefde voor fairtrade materialen en unieke designs die je meenemen naar de zonovergoten stranden van Ibiza of Bali
7,0

• Jopie
    Geverifieerde klant van Sorpresa Fashion

Snelle levering, leuk ingepakt en het product was precies zoals beschreven op de webshop!

• Redo
    Geverifieerde klant van Sorpresa Fashion

Bestelling zeer beschadigd geleverd (verpakkingen niet meer geschikt als cadeau) en oorbellen helemaal verkleurd (slechte kwaliteit)

Antwoord van Sorpresa Fashion

Beste Redo,

We pakken onze bestellingen met uiterste zorg in zodat deze onder normale omstandigheden zonder schade bij onze klanten aankomt. De enige verklaring van de schade zoals jij die beschrijft is als onze vervoerder (DHL) extreem onzorgvuldig met het pakket is omgesprongen. We verzoeken je hiervoor ook een klacht in te dienen bij DHL.

De verkleuring van de oorbellen vinden we erg vreemd, want we slaan al onze producten in het donker op, speciaal om verkleuring te voorkomen. De oorbellen zijn dan ook zonder verkleuring vezonden, dus wat dit binnen 2 dagen veroorzaakt kan hebben is ons een raadsel.

We vinden het heel jammer dat we op deze manier achter je klacht te komen. Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier op onze website of onze andere contactgegevens (die ook op de website staan). We vragen je dan ook (als je wilt) dit alsnog te doen.

Sorpresa

• Hoe beoordeel je Sorpresa Fashion?