Soluti
Wij maken graag je website voor maar 199 euro.
Of met shop slechts 299 euro.
9,9

• hanneke
    Review voor Soluti

Lekker snel efficient werkend bedrijf dat ook meedenkt.
    Dit was onze tweede site bij Soluti en naar tevredenheid.

• www.werkkledingmetlogo.nl
    Review voor Soluti

Had specifieke eisen voor mijn webshop www.werkkledingmetlogo.nl voor upload van logo in vectorbestand. Dit vroeg voor wat uitdagingen voor Martijn. Maar hij heeft het voor elkaar gekregen! Blij met het resultaat.

• Hoe beoordeel je Soluti?

• Jody
    Review voor Soluti

Super nette site afgeleverd en zeer mee denkend snelle service bedankt

• Elly
    Review voor Soluti

Had een bepaald beeld bij hoe ik de website wilde hebben en dat had een aanloop nodig met heel veel mailverkeer omdat je als leek de mogelijkheden niet kent. Het eindresultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Eindelijk een website die helemaal past bij de activiteiten. Dankjewel Martijn, ook voor het geduld bij al mijn niet standaard wensen en vragen.

• www.pazsie-en-jij.nl
    Review voor Soluti

Er wordt met toewijding gewerkt aan je website, net zolang tot het helemaal naar wens is! Een erg goede prijs en kwaliteit verhouding.
    Martijn is erg vriendelijk en behulpzaam in contact en is in zijn communicatie duidelijk en transparant zodat je goed weet waar je aan toe bent. Soluti zou ik zeker aanraden!

• Fresco e Gustoso
    Review voor Soluti

Altijd vriendelijk, goed en snel geholpen ! Toppers !

• Paulien
    Review voor Soluti

Voor mij is heel snel een prachtige website gemaakt door Soluti! Ben super tevreden.

• loed
    Review voor Soluti

Prettig en deskundig contact, goede service en een mooi product. aanrader!!

• Jemaine de Kort
    Review voor Soluti

Ik ben heel tevreden over Soluti. Ze hebben een prachtige website voor mij gebouwd en ook de service kan niet beter.

• VEMA Belasting Advies
    Review voor Soluti

Fijne service. Erg geduldig ook met mijn onhandigheid inzake deze materie.

• Topteam!
    Review voor Soluti

Wat een geweldige ervaring! De samenwerking met dit team was top: superprofessioneel, snel en duidelijk. De website die ze voor me hebben gemaakt, is prachtig geworden en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en klantgerichtheid!

• D.
    Review voor Soluti

Heel tevreden over Soluti.
    Martijn heeft een prachtige website voor mij gemaakt en heeft goed naar mijn wensen geluisterd.
    Ook is de service uitstekend.
    Bij vragen/aanpassingen voor je website word er gelijk wat aan gedaan en is het dezelfde dag nog aangepast.
    Erg tevreden en ben blij met Soluti/Martijn!
    Zeker aan te raden.

• Maria
    Review voor Soluti

Heel tevreden met mijn website. Mooie kleuren en goede service. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kan het iedereen aanraden.

• www.dezwartemadonna.nl
    Review voor Soluti

Wij van www.dezwartemadonna.nl zijn super enthousiast over Soluti. Op iedere vraag of opmerking krijgen wij direct reactie en de juiste afhandeling. Top dat dit nog bestaat in deze tijd. Ga zo door Soluti !!

• Gastro-pad Nederland
    Review voor Soluti

Martijn en collega's heel erg bedankt voor het maken van onze mooie nieuwe website, www.gastro-pad.com.
    Wat een inzet hebben jullie getoond!!, zoveel professionaliteit voor zo'n laag bedrag, waar kun je zo'n website krijgen voor zo'n bedrag? nergens.
    We laten Martijn en collega's ook binnenkort onze andere website en webshop maken.
    We kunnen jullie aanbevelen!
    Nogmaals, heel erg bedankt.
    Gastro-pad Nederland

• Snelle communicatie
    Review voor Soluti

Snelle communicatie en denken mee. Snelle oplevering en de website werkt goed.

• Praktijk Sterre
    Review voor Soluti

Soluti heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen wat betreft de opbouw van mijn website en alles heel snel en goed uitgevoerd, het is een hele mooie website geworden 😇.
    Als ik vragen heb over kleine wijzigingen dan voert Soluti dat goed en heel snel uit. Ik zou iedereen aanraden om klant te worden van Soluti 👍🏻

• Albert
    Review voor Soluti

Prachtige site en vooral het meedenken over hoe de site eruit moet komen te zien en de service zijn top! Martijn & Debbie gaan net zolang door totdat jij uiteindelijk tevreden bent, complimenten. Aanrader!!

• Platform Wonen Deventer
    Review voor Soluti

Soluti heeft in weinig tijd een mooie website voor ons Platform geleverd!

• Claudia
    Review voor Soluti

Duidelijke communicatie en uiteindelijk een hele mooie site