Solarkopen
Henk Stigter
Snel geleverd, prima service!
Leo
Kende de webschop niet. Maar alles keurig aangekomen. Je krijgt een trac en trace waneer het verzonden is. Sherpe prijzen binnen een paar werkdagen geleverd, betalen con niet via ideal. Maar via de bank kan ook . Alles keurig gelevert
Hoe beoordeel je Solarkopen?
vincent
goeie website, product snel verzonden.
Johan Bos
schappelijke prijs
Hans
Alain
Mooie prijzen en snelle levering
Danny Nijman
Top geregeld
Niek Janssen
Snelle levering voor een mooie prijs
Meindert Van der Kolk
Goede prijs, snelle levering
Jim
Mooie zonnepanelen, goed verpakt en snel geleverd
Tom
Ik zocht naar een betrouwbare zonnepanelen-leverancier ( voor België) en vond dat ook. Zij zijn ook een verkoper op Bol.com, toch wel een goede referentie. De panelen waren binnen de 5 dagen geleverd door DHL, goed verpakt op een stevige pallet. De prijs van dat specifieke paneel dat ik zocht was ook 1/4 lager dan bij andere leveranciers. Nice...
Stephan Burki
Levering binnen een week en goed verpakt!
Byte Invest NV
Zakelijk perfect en bijzonder vriendelijk
Martijn d W
Fijne zaak. Had nog wat aanvullende informatie nodig voor m’n bestelling…. Keurig geholpen en meegedacht. De prijzen zijn zeer gunstig. Volgende aankoop is ook weer hier.
Roy
Alles netjes geleverd. Goed verpakt. Scherpe prijs. Alleen levering langer dan verwacht (2,5 weken).
Eke Boersma
Fijn meegedacht!
Willem Schaaij
Keurig geleverd, nu moeten we het nog installeren
herman smans
alles werd correct geleverd
Jakko Nieuwenhuis
Goede prijs en service. Twee onderdelen zijn kosteloos nagestuurd
Rob Maris
Prima en deskundig advies tegen scherpe prijzen! Super tevreden over solarkopen.nl. Klein puntje van kritiek is dat niet de volledige zending in één keer werd verstuurd en dat een deel van de nazending nog niet is aangekomen. Dit werd overigens adequaat opgelost door aan te bieden dat we de missende delen elders konden inkopen en later declareren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de zonnepanelen alsnog en volgens planning hebben kunnen plaatsen. TOP!!!