Sokkenzaak.nl

Sokkenzaak.nl

Online shop met sokken binnen verschillende categoriën.
8,9
Filter 3130 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3127 met beschrijving

Taal

• Kees van Wijk

Machtig waarme sokk'n!

• Roelf Koops
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Goede website en leuke artikelen.Snelle service,

• Hoe beoordeel je Sokkenzaak.nl?

• Ida van der Weij

snel en accuraat

• Monique Atsma
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Fijne sokken,leuke aanbieding prima thuis bezorgd

• C. STEKELENBURG

SNEL GELEVERD

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! We doen ons best om altijd snel te leveren.

• Claudia
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Heel veel keuze en de bestelling werd snel geleverd. Heerlijke warme sokken.

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de sokken goed bevallen en lekker warm zijn. We hopen dat ze je de hele winter goed warm houden. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen je veel plezier met je aankoop.

• Jerry Schrijn
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Al vaker sokken besteld bij hun, altijd goede kwaliteit en snelle levering, top !

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen en je positieve feedback. We hopen vaker sokken voor je te mogen verzenden.

• Wilco Margés
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Snelle levering en groot assortiment

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Wat fijn dat je de snelle levering en het uitgebreide assortiment waardeert. We doen ons best om altijd een ruime keuze te bieden en snel te leveren. Hopelijk tot snel!

• Ans
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Prima sokken, lekker warm, snelle levering!

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je mooie review. Zo te lezen loop jij met warme comfortabele voeten rond.
    Super dat je de tijd neemt om dit met ons te delen!

• Marjo
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Snelle levering, duidelijke updates over status vd bestelling

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Wat een mooie review. Het is fijn om te lezen dat ons werk gewaardeerd wordt. Dankjewel!

• Suzanne

Leuke sokken

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Leuke review! Wat fijn dat je de tijd neemt om dit met ons te delen.

• Bea Barten
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Heerlijk warm. Lekker zonder naad.

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

• Karuna Adhikari

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe sokken en de snelle levering. We streven ernaar onze klanten goede service te bieden en het is prettig om te merken dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat je comfortabel kunt rondlopen in je nieuwe sokken. Graag tot een volgende keer!

• Cor van Helden
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Mooie producten en snel geleverd

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de sokken goed bevallen en dat je tevreden bent over de snelle levering. We doen ons uiterste best om goede service te bieden, en het is geweldig om te merken dat dit wordt gewaardeerd. We hopen dat je kunt genieten van je nieuwe sokken en comfortabel rondloopt. Graag tot een volgende keer!

• Steph
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Snelle levering. Bedsokken zitten inderdaad heerlijk. Zitten niet strak maar zakken ook niet af.

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de bedsokken zo goed bevallen en dat ze comfortabel zitten zonder af te zakken. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. Geniet van de warme en comfortabele nachten, en we zien je graag een volgende keer terug!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Zeer goede kwaliteit sokken. Prima bezorging. Top klasse!

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dat vinden we echt topklasse!

• NM Feenstra
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Heerlijke warme en toch niet te dikke wolle kniekousen

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de wollen kniekousen zo goed bevallen. We zijn blij dat ze warm zijn zonder te dik aan te voelen. Geniet ervan, en we hopen je graag weer terug te zien!

• Es
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Goede sokken, snel geleverd, tevreden

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je waardering met ons te delen. We hopen dat je volop comfortabel kunt rondlopen op je nieuwe sokken. Graag tot een volgende keer!

• Jan Riswick

Mooie prijs kwaliteit

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat je volop geniet van je aankoop en zien je graag een volgende keer terug!

• JP
    Geverifieerde klant van Sokkenzaak.nl

Hoopte eindelijk op warme voeten maar helaas

Antwoord van Sokkenzaak.nl

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de sokken niet helemaal aan je verwachtingen voldoen en je voeten niet zo warm houden als je had gehoopt. We begrijpen hoe belangrijk het is om echt warme sokken te hebben, vooral in de koudere maanden. Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een paar dat beter aan je wensen voldoet.