SoWhat-design
Rolf Brok
Snel geleverd en het ontwerp kon zo gemaakt worden dat de contactdozen mooi in de afbeelding vallen.
Antwoord van SoWhat-designBedankt voor je review, veel plezier met je keuken achterwand!
Jan van Gemert
snelle levering, mooie achtergrond erg tevreden.
Antwoord van SoWhat-designBedankt voor je review!
Hoe beoordeel je SoWhat-design?
Gheorghe Craciun
Ik heb mooi keuken plate
Antwoord van SoWhat-designFijn dat het mooi geworden is, bedankt voor je review!
Anita van Polanen
Schitterende uitstraling en prachtige kwaliteit
Enorm mooie achterwand waar wij veel lovende reacties op krijgen.Antwoord van SoWhat-designFijn Anita, bedankt voor je positieve review!
Wilma Olivieira-Lynch
Geweldige communicatie en adviezen!!!
Antwoord van SoWhat-designDankjewel!
Claudia Reumerman
Alles Top, kwaliteit, uitstraling, service, en bezorging van onze gras achterwand.
Fam. Sheridan
We hebben de achterwand thuis, moeten deze nog plaatsen, duurt nog ff.
Hebben hem wel even geopend en gekeken, ziet er top uit. -
Hans van Dijck
Goed product en duidelijke communicatie
Bregina Terpstra
zeer tevreden over de vlieland achterwanden de service van S0Wat was ook zeer goed. enkel het vervoersbedrijf ONB wat ze hier zou afleveren was super slecht maar daar kon SoWat ook niets aan doen.
Antwoord van SoWhat-designBedankt voor jullie positieve beoordeling, ondanks de haperende bezorging:). Ik ben benieuwd naar de foto's van het eindresultaat!
Martin Keesen
Zeer behulpzaam bij de bewerking tot de definitieve uitvoering. En snelle levering
Gerrit Methorst
Goede service en goede kwaliteit
Hans Dorrestein
Mooi spul.
Henk
Goed geholpen. Ze verstuurden een aangepast ontwerp van het behang omdat ik niet voor de standaardmaten had gekozen, maar waren niet te beroerd om op mijn verzoek nog een alternatief te maken. Keurig verzonden. Gewoon alles goed verlopen.
cor van de Meene
Prima product, De eigenaar heeft er alles aan gedaan om een probleem met dhl op te lossen.
Marc Vandewalle
Het is niet altijd evident om uw gekozen achterwand visueel voor te stellen in uw bestaande keuken. Het effect is verschillend naargelang de bestaande achtergrond : kleur en hoogte.
Antwoord van SoWhat-designIk kan me voorstellen dat het soms lastig visualiseren is hoe de afbeelding eruit ziet in uw keuken. Klanten kunnen ook altijd (en dat gebeurd ook vaak) een foto van hun keuken sturen en om advies vragen. Desalniettemin vind ik de afbeelding in uw keuken mooi geworden en met het schilderen van de wand erboven wordt het vast nog mooier!
Resmi van der Grijn
Goede kwaliteit en service. Op tijd binnen gekregen.
Kjeld
Mooie achterwand, plaatsen viel tegen maar is uiteindelijk gelukt.
José Sloot
Snelle levering, prachtige afbeelding, makkelijk zelf te instaleren. Kortom heel tevreden.
Inge Engelen
Snelle levering. Voldeed volledig aan de beschrijving op de website.
Marianne Busscher
Goede service, vragen worden snel beantwoord en snelle levering