SoDaFashion.nl
Anique
De lijntekeningen zijn heel mooi geworden! Ik had nog vragen over bijv. kleurcombi's, kreeg fijn via whatsapp voorbeelden en uitleg toegestuurd. Super tevreden!!
An Meurs
Snelle service en super mooi
Hoe beoordeel je SoDaFashion.nl?
Anoniem
Super gedaan! Een heel leuk lief knuffeltje met de naam van onze dochter erop.
Sanne Schroeten
Gepersonaliseerde rugzak is mooi gemaakt en je krijgt snel reactie op vragen!
Jasper Nijp
Super mooi! En heel snel geleverd.
Daphne Hund
Zo blij met dit unieke en mooie borduurring die ik cadeau heb gegeven aan mijn beste vriendin! Sophie is erg professioneel en stuurt ter controle een voorbeeld toe, heel fijn.
J.D.
Al diverse keren hier besteld. Altijd prima kwaliteit en snel geleverd. Top!!!
Jogchum Rooda
Mooi product, keurig afgewerkt!👍👍 snel geleverd 👍👍
M van hoorn
Snelle service en super mooie kwaliteit. Wij hebben hier 2 lakentjes besteld met de naam van onze dochter erop we zijn erg tevreden ziet er heel mooi uit!
Babette C.
Duidelijke productinfo online en voor het in productie genomen werd is er een berichtje gestuurd met het ontwerp ter goedkeuring. Super netjes! Heel tevreden met het resulaat en enorm leuk om cadeau te geven!
Melissa
Hele goede en snelle service!
Zarife Olgun
Klantvriendelijk en snelle service!
Y. L.
Super service. Erg snel geleverd, leuk ingepakt en mooi gepersonaliseerd. De verkoper was ook erg oplettend; ik had namelijk de verkeerde kleur gekozen, waarna ze me voor de zekerheid belde of ik dat wel zo had bedoeld. Heel fijn!
Iris Aertse
Prachtig product en goede service. Ze controleert eerst even bij je of je tevreden bent met de conceptversie zodat je zeker een gepersonaliseerd item naar wens krijgt.
Sophie
Top! Service mooie gepersonaliseerde producten ✨
Eline
Super snelle en goede service. Ik werd zelfs geappt om te overleggen over hoe ik de tekst op het lakentje wilde hebben. Er wordt dus goed met je meegedacht en niet zomaar zelf iets besloten
Desi
Zeer tevreden! Ik ben goed geholpen met mijn vraag over bepaalde kleuren, mijn bestelling is snel verzonden
Jessica
Het is een goede service met een mooi resultaat!
Tess
Doordat Sophie persoonlijk contact opneemt over de bestelling en daarnaast snel aan de slag gaat om het direct op te kunnen sturen, is SoDaFashion een hele fijne website om mooie producten van te bestellen.
Laura Kleijwegt
Super mooi product, Heel fijn contact en snelle levering. Echte aanrader.