Snuffelplezier
Snuffelplezier, de website voor uitdaging voor je huisdier!

Elk huisdier verdiend snuffelplezier! Ook die van jou heeft net zoals wij mensen, naast voldoende lichamelijke beweging, ook mentale uitdaging nodig!
Actief de neus gebruiken & nieuwe dingen ontdekken en proberen hoort hier bij, waar vaak niet aan wordt gedacht.
9,7
Filter 313 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 195 met beschrijving

• L.J. v D
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Spullen waren er op tijd. Niet te duur en precies wat er op de site stond.

• Greetje
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Mooie snuffelmatten op voorraad, zeer snel verzonden, nette prijs

• Hoe beoordeel je Snuffelplezier?

• Cynthia van der Meer
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Altijd weer leuk om kado te geven!

• Ans Kabos
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Mooie voerbak met naam. Supersnel geleverd met wat leuke cadeautjes voor de nieuwe pup.

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je fijne beoordeling Ans. Geniet van jullie pup en we hopen dat Abu heerlijk eet uit de nieuwe voerbak met naam!

• Bep Schrijver
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snuffelplezier is geweldig goed voor mens en dier ! Hele goede en fijne service , vriendelijke mensen om je te helpen. Een top bedrijf

Antwoord van Snuffelplezier

Gelukkig zijn de paspoorthoesjes van Cosmo & Laila toch nog binnen gekomen! Nog veel plezier ermee Bep. En bedankt voor je fijne beoordeling!

• Rene Rhee
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Vlotte levering, persoonlijk kaartje, netjes ingepakt. Zeer tevreden, Ollie ook.

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je fijne beoordeling Rene. We wensen Ollie nog veel Snuffelplezier in jullie samen gestelde Pawzler spellen!

• Sheila
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Hele fijne webwinkel, ik kwam er zelf niet helemaal uit omdat ik een dierenpaspoortje wilde die gelijk was aan mijn andere dierenpaspoorten. Zij heeft mij onwijs geholpen en ben zooooo blij en trots op het resultaat!! Dank je wel nogmaals: AANRADER!!

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt Sheila voor je beoordeling. Fijn dat hij precies goed zo is en nu hoort Luca er echt bij ;-) Veel plezier nog met het paspoorthoesje!

• Daphne Wirken
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

De snuffelmat besteld op horse event. Binnen een paar dagen was hij gemaakt en bezorgd!

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat het Snuffelkussen XL al zo snel binnen was Daphne! Nog veel Snuffelplezier gewenst!

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

De mat kwam heel snel na onze bestelling al binnen, mooi formaat en netjes gemaakt!
    Mooie kleuren en zowel de hond als het paard vinden de mat leuk!

Antwoord van Snuffelplezier

Nog bedankt voor je bezoek aan onze stand op het Horse Event! Nog veel Snuffelplezier gewenst voor je moppies!

• Linda
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Mooie snuffelmat, goede prijs, snel geleverd, super vriendelijk en attent.

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je bestelling & fijne beoordeling Linda! We hopen dat Ludo al veel Snuffelplezier heeft van zijn Snuffelkussen!

• ML
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Leuk, een persoonlijke touch erbij!

Antwoord van Snuffelplezier

Nog bedankt voor je bestelling & beoordeling! Nog veel speelplezier voor Oscar gewenst met het dikke speeltouw!

• Hans D
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Mooi gemaakt, snelle levering. Hond is helemaal happy bij gebruik en slaapt er na het snuffelen ook nog graag op.

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor jullie bestelling en beoordeling Hans! Blij dat ik even meedacht in de kleurencombinaties. Nog veel Snuffel- (en slaap)plezier gewenst voor Buddy!

• Jacques
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Kleine ondernemer met fysiek winkeltje..

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor jullie bezoek aan onze showroom. Nog veel Snuffelplezier gewenst in de Pawzler Megaset!

• Kimberly van der Deijl
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Super leuk gedaan met de namen en tekeningetjes. Heel attent en persoonlijk. De doggies en baasje zijn erg tevreden.

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat jullie zo blij zijn met de voerbakjes! We wensen Tank, Puck, Pip nog heerlijke maaltijden!

• Desiree Van der wal
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Goede service! Ik had een mapje in een kleur besteld die er niet meer was. Er werd contact opgenomen, er werden alternatieven geboden en vlot daarna had ik mijn bestelling binnen.

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat het nog anders kon Desiree! We hopen dat je nogaltijd blij bent met de paspoorthoesjes van Smoking Spatolina & Fritzwood Jac!

• Diny Hendriks
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

snelle levering.Leuk hoesje, jammer dat de letters na verloop van tijd verschuiven.

Antwoord van Snuffelplezier

Beste Diny, Bedankt voor je beoordeling en bestelling. Je bent de eerste die meld dat de letters verschuiven. Neem je contact met ons op zodat we het kunnen oplossen?

• Eva Verbrugge
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snelle levering. Mooi product. Hond beleeft er veel plezier aan.

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je bestelling en beoordeling Eva. We hopen dat Chewie al veel Snuffelplezier heeft van het Snuffelkussen!

• Aglaia
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Mooie prijzen, goed product, snelle levering. Heel tevreden !

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je positieve beoordeling Aglaia! We hopen dat Appli & Gizmo nog heerlijk eten in hun depersonaliseerde voerbakjes!

• Bas
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Erg mooi product! We gebruiken het snuffelkussen bij elke maaltijd. Ze kan hierdoor niet meer schrokken. Goed voor de pup en ze leert ook nog een goed haar neus gebruiken. Een aanrader!

Antwoord van Snuffelplezier

Nog bedankt voor je bestelling Bas! Ik hoop dat jullie pup inmiddels al vele uren Snuffelplezier heeft!

• Anita Schoen

4 prachtige eetbakken met naam

Antwoord van Snuffelplezier

Nog bedankt voor je leuke bestelling Anita! Ik hoop dat Body, Maja, Jane en Holly nog heerlijk eten uit hun gepersonliseerde voerbakjes!