Sneeuwkettingenwinkel.nl
Rene Krol
Ik had wat moeite om de juiste maat te vinden, maar verder is alles prima verlopen.
Jurgen
Snelle levering en duidelijke omschrijving van het product.
Hoe beoordeel je Sneeuwkettingenwinkel.nl?
Bob
Goed aanbod, snelle verzending en updates
Jaak
correcte en snelle levering
Cees
Na wat leveringsproblemen ivm pakket wissel in het magazijn alles netjes en snel afgehandeld. Keurig te woord gestaan door Miranda en Ellen. Inmiddels pakket gekregen.
Snel en op tijd geleverd
Joep Duindam
Prima service en hulp via de chat.
En inderdaad de volgende dag bezorgd, zoals beloofd.
Goede prijs, snelle levering en goede service. Top dus -
Hennie Crans
Goede prijs en mooi product
Edward Terpstra
Prijs kwaliteit is prima vlotte levering
J.P.M.Fait
Geweldige service en waarmaken wat je aangeeft!!
S. van der Meer
Goede prijs en super snelle levering. Wat wil je nog meer?
Nala
Gewenste kettingen waren helaas uitverkocht, en op korte termijn niet leverbaar. Kwamen met een alternatief nadat even werd gecontroleerd of deze wel geschikt waren. Deze waren iets duurder, maar kreeg hierop korting. Volgende dag geleverd!
Telefonisch contact was heel vriendelijk en behulpzaam! -
Freek
Goede telefonische ondersteuning en advies.
Ramon
Verkeerde kettingen geleverd, kwam ik helaas enkele dagen voor de wintersport achter toen ik ze wilde uitproberen. Klantenservice gebeld, zouden met terugbellen dezelfde dag, einde van de dag niet gebeld en zelf maar gebeld. Deze dame handelde het meteen keurig af. Na wintersport zou ik de kettingen indien niet gebruikt om kunnen ruilen. Ik wilde ze liever geld terug, werd moeizaam gedaan over retour label (terugsturen kost €25)wat pas na aandringen op dezelfde dag geregeld werd (zeer onvriendelijke mannelijke klantenservice medewerker). Na 4 weken nog geen geld terug gezien, achteraan moeten mailen en nu uiteindelijk m’n geld terug. Waardeloze ervaring, ik bestel hier nooit weer.
Jacob
Mario de Graaff
prima voorraad met snelle levering en goede prijzen.
Edwin
Top geregeld
Henri Neyens
Alles ok naar wens verlopen, top!
B B
Goede en snelle levering