Smartlife Domotica
M
Snel en netjes geleverd. Ook de service is uitstekend. Snel en makkelijk contact.
Frans Holman
Zeer behulpzaam als je belt en denkt mee.....gewoon top
Hoe beoordeel je Smartlife Domotica?
Lieven De Meestere
Leuk product ! Snelle levering ! Top !!!
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie review, we hopen dat u veel plezier heeft van uw slimme garagedeur opener!
Wido Platenkamp
Prima site aankoop snel gedaan. Achteraf iets te snel want de thermostaat bleek niet geschikt. Terugsturen was simpel.
Antwoord van Smartlife DomoticaJammer dat de bestelde thermostaat niet geschikt was voor uw situatie, hopelijk kunnen we u nogmaals begroeten in onze webshop!
Martin
Snel geleverd en super mooi product.
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie review en veel gebruiksgemak gewenst met uw nieuwe slimme thermostaat.
Henk
Zeer goede service
Antwoord van Smartlife DomoticaGraag gedaan!
Gerard
Super snel geleverd
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie review!
Jacob Speldekamp
Simpel aan te sluiten en werkt prima.
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie review, veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens!
Hemmo
Snelle en correcte levering en een goed werkend product
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie review!
Ingrid Paepen
Jammer dat er geen Nederlands talige handleiding bestaat
Antwoord van Smartlife DomoticaHelaas hebben we niet bij al onze producten een Nederlandse handleiding, we werken daar natuurlijk wel aan! Mocht u telefonische ondersteuning wensen zijn we bereikbaar tot 21:00
Eric
Snel geleverd en makkelijk te installeren. Ideaal als je geen zicht op je garage deur hebt. Je krijgt een melding als de deur open staat.
Mihai Curac
I like it ,i recommend it's very good product
Antwoord van Smartlife DomoticaTnx for your review!
Gerard Ruiver
Super snel geholpen met deskundig advies. Zo kon ik de juiste keus maken voor mijn nieuwe thermostaat. Bij installatie werd ik ook perfect geholpen via whatsapp, 1 foto gestuurd van mijn CV installatie en ik kreeg direct professionele hulp. Dit is klantenservice zoals je dat niet vaak meer tegenkomt. Aanrader!
Antwoord van Smartlife DomoticaFijn dat u onze klantenservice zo heeft ervaren, wij waarderen uw review!
Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer ;-) -
T Van Gastel
Snel gevonden, besteld en geleverd
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie beoordeling!
Reinier Snijders
Snelle levering & duidelijke website
Antwoord van Smartlife DomoticaBedankt voor uw mooie beooordeling!
A Cox
Goede prijs en goede service. Uiteraard kennen zij niet alle garage-motor-modellen uit het hoofd, maar zoeken zeker actief mee! Installatie was daarna vrij simpel en het werkt perfect!
Antwoord van Smartlife DomoticaWe doen ons best onze klanten zo goed mogelijk te helpen waar mogelijk, bedankt voor uw fijne review!
Marco Eikholt
Ik heb een mail geplaatst voor de aansluiting van 2 draden tot op heden niets gehoord. Toen een andere firma gemaild AliExpress die binnen 5 uur een schema door zenden. Daar hebben ze precies dezelfde garagedeur open voor veel minder heb er 1 besteld daar om te kijken waar het prijsverschil zit.
Antwoord van Smartlife DomoticaBeste Marco, vervelend om te horen dat we uw bericht hebben gemist. Uiteraard willen we u alsnog helpen bij het aansluiten. De 2 stuurdraden komen op de input contacten van de garagedeur motor waar ook de externe schakelaar van de motor zit, dit kan helaas wel vaak per motor verschillen waardoor vaak ook het schema van de motor nodig is voor een correcte aansluiting. Wij zijn bereikbaar op 06-30709629 voor eventuele verdere assistentie.
Peter
Garagedeur opener aangeschaft, bevalt zo goed dat er een tweede bij heb voor mijn electrische hek
Antwoord van Smartlife DomoticaFijn om te horen dat u tevreden bent!
Clark Jacobs
Prima waterlek detector.
Antwoord van Smartlife DomoticaDank!
Dennis van Alst
Mooi product, echter het is even uitzoeken hoe je met de verschillende scenario's zou willen omgaan. Link voa WIFI en Mobiel werkt erg goed.
Aanrader.Antwoord van Smartlife DomoticaUiteraard staan we klaar om uw vragen te beantwoorden omtrent advies over scenario's instellen!