SmarThuis
Koen de Jonge
Pakket enorm laat ontvangen maar vriendelijk geholpen door SmarThuis met de problemen vanuit postnl. Producten zelf zijn uitstekend.
Antwoord van SmarThuisBeste Koen,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Uw bestelling is op 02-10-2024 verzonden en volgens de track-and-trace informatie van PostNL nog onderweg. We begrijpen dat dit vervelend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak, hoewel de vertraging helaas buiten onze controle ligt.
We willen u graag verder helpen en het probleem oplossen. Neem gerust contact met ons op via info@smarthuis.nl, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.
Team SmarThuis
Met deze reacties toon je begrip voor het probleem en bied je aan om de klant te helpen, terwijl je ook duidelijk maakt dat de vertraging bij PostNL ligt. -
Leon Timmermans
Snel geleverd, prima product, alleen post nl heeft weer eens vertraging .
Hoe beoordeel je SmarThuis?
henry bontenbal
nette prijs voor een mooi product en gewoon snel gelevert
Ralph
Snelle levering en product (hoekbeugel eufy 2K) voldoet aan verwachting.
Irmgard Rieke
Snelle levering. Prima in orde
johan
Erg blij met de houder van 5cm voor mijn ring deurbel .nu zie ik meer ipv een stenen muur
Ruud Gobel
Snelle levering. Kwaliteit van het artikel wat ik besteld heb vind ik magertjes.
Hein Korlaar
Geleverd zoals afgesproken
V.G.P. Zelissen
Alles netjes volgens afspraak afgehandeld
Anita Broun
Goede prijs. Alleen hoekprofiel wat ik besteld heb voor videodeurbel van action merk LSC die bij hun te koop was, kon je stroomkabel niet goed aansluiten.
Sebastiaan Waterman
Mijn product kwam zonder cadeau verpakking binnen terwijl ik dat wel heb besteld maar wel goed opgelost.
Wim van den Berg
Snelle levering, goede maten. Met bevestigingsmateriaal. Goed verpakt.
Ronald Ochse
Top moet ze wel nog proberen
Kees de Jong
Mooie producten, gaaf 3d print werk
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd
Michael Delneij
Snelle en goede service.
Thomas
Wat een geweldige service. Een op maat gemaakt product voor een goeie prijs. Samen met Thom heb ik een mooie hoekbeugel ontworpen voor mijn video deurbel. Nu kan ik de gezichten zien en m’n auto op de oprit. Dankjewel voor deze service!
Les
Snelle levering!
Rob du Cloo
Snelle levering en goede kwaliteit
Leo Pluim
Ik heb pakketpost betaald maar is opgestuurd als brievenbus paketje dat niet door de brievenbus paste. Teveel betaald dus. Niet eerlijk.
Antwoord van SmarThuisHartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de verzendwijze van uw bestelling.
Bij het afrekenen van uw bestelling heeft u gekozen voor de bezorgmethode “SmarThuis kiest vervoerder”. Deze optie stelt ons in staat om de meest geschikte verzendwijze te selecteren op basis van de afmetingen en het gewicht van het pakket, met als doel de kosten laag te houden en de levering snel te laten verlopen. Volgens onze berekeningen voldeed het pakket aan de eisen van PostNL voor een brievenbuspakketje.
Het spijt ons dat het pakket toch niet door uw brievenbus paste en dat dit ongemak heeft veroorzaakt. Onze oprechte excuses hiervoor.
We streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen via info@smarthuis.nl, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.
Nogmaals onze excuses en dank voor uw begrip.
Thom
SmarThuis -
Jerry Lussenburg
Snelle en correcte levering.