Slingershop.nl
M Noordzij
Fijne webshop
Hubertine Hamming Boer
Snelle ĺevering en super leuke decoratie
Hoe beoordeel je Slingershop.nl?
K
Snelle levering! Top
Karin
Snelle levering, duidelijke productomschrijving
Bert Flink
Geen snelle levering, maar wel top opgelost !!
Marian Dijkhuis
Prima service,
Had een bijna leeg doosje en aangevuld opgestuurd gekregen. Goede kwaliteit -
Beau de Vries
Medewerkster dacht goed met me mee. Ik zocht een specifiek item en deze kon ze niet op korte termijn leveren. Wel bood ze me een alternatief aan en kon ik dit item dezelfde middag nog bij het bedrijf ophalen. Ik vond de medewerkers erg vriendelijk en ze hebben me geholpen bij een geweldig cadeau!
Dalouh
Na 11 dagen géén bestelling en géén geld terug!
Bestelling van ruim €50,- gedaan op 3 oktober 2024 om 13.37, deze zou ik op vrijdag 4 oktober afgeleverd worden op een afhaalpunt dicht bij me zodat ik de bezorger niet kon mislopen.
Het feestje van mijn zoontje was zaterdagmiddag. Op de site van slingershop.nl staat groot vermeld dan als men een bestelling voor 17.00u plaatst, het de volgende dag in huis is.
Enfin vrijdag middag laat nog niets binnen, gemaild, direct antwoord gekregen.
Er zou iets mis zijn gegaan met het bezorgbedrijf volgens Maartje van slingershop. Kan gebeuren natuurlijk, ze had er volgens zichzelf achteraan gemeld en gemeld dat het een ‘spoedpakket’ was zodat het alsnog zaterdag vroeg geleverd zou worden. Nog op tijd voor mijn feestje dus.
Nou, de gehele zaterdag niets afgeleverd op het afhaalpunt, na meerdere malen langs te zijn geweest. Na deze zaterdag heb ik Maartje van slingershop gemaild dat ik mijn geld terug wilde, want ik had én geen pakket én de verjaardag van mijn zoontje was al voorbij.
Maandag 7 oktober 2024, nog niets binnen.
Op woensdag 9 oktober 2024 weer gemaild dat ik mijn geld terug wilde hebben.
Geen reactie.
Zaterdag 12 oktober 2024, nog niets binnen.
Er zou volgens slingershop iets mis zijn gegaan met de bezorging.
Op maandag 14 oktober 2024 kreeg ik eindelijk bericht binnen dat het ergens afgeleverd zou zijn, een afhaalpunt waarvan ik niets eens wist dat deze bestond.
Na dit bericht van DHL kreeg ik een mail binnen van Maartje dat het éindelijk klaar ligt om opgehaald te worden, maar dat dit pakket al door slingershop was aangemeld dat deze op dinsdag 15 oktober opgehaald zou worden door de koerier en dat zodra het pakketje opgehaald was, ik mijn geld terug gestort zou krijgen.
Op woensdag 16 oktober 2024, vandaag dus, krijg ik weer bericht van Maartje dat het pakketje ergens deze week opgehaald zou worden en dat dan pas mijn geld terug gestort zou worden.
Slingershop, jullie maken van jullie probleem mijn probleem! Als dit überhaupt echt allemaal aan de hand is!
Reactie nav reactie slingershop;
Zoals ik Maartje heb laten weten heb ik zojuist pas een mail van dpd mogen ontvangen dat het pakketje later vandaag (17-10-2024) gereed is om opgehaald te worden en dat het daadwerkelijke tijdstip volgt. De screenshot heb ik Maartje van slingershop doorgestuurd. Daarnaast ben ik zeker niet continu op de hoogte gehouden van de updates, diverse mails vanuit mij waarbij ik geen reactie heb gekregen.
Ik heb gistermiddag (16-10-2024) inderdaad mijn geld terug gekregen, nadat ik kenbaar had gemaakt dat ik een review had geschreven, toen was het plots mogelijk om het geld na 13 dagen tòch terug te boeken..
Ik heb een kortingsbon ontvangen van Maartje van slingershop, twv €10,- maar na deze ervaring zal ik zelf hier nooit meer iets bestellen. De belofte wordt op de site gemaakt dat het pakketje binnen 24u in huis is, en de realiteit is dat vandaag - op dag 14 na de bestelling - het pakketje nog niet daadwerkelijk is aangekomen om opgehaald te worden..
Dus dank voor de kortingscode maar voor mij is een bestelling plaatsen bij jullie niet voor herhaling vatbaar!Antwoord van Slingershop.nlBeste Hind,
Wat jammer om te lezen dat je zo'n slechte ervaring met onze shop en onze klantenservice hebt gehad, onze excuses voor het ongemak!
Uw bestelling is tijdig door ons verzonden, maar helaas heeft het pakket onderweg vertraging opgelopen. We hebben je hierover up to date gehouden per mail. Over elke update welke wij van de vervoerder hebben gekregen, hebben we je uiteraard ook gemaild. Onze excuses als dit als onprettig is ervaren!
Gezien de bestelling niet tijdig is geleverd, is deze vergoed. Als excuses voor het ongemak is er ook een waardebon voor je aangemaakt voor een volgende bestelling, zodat wij je een betere ervaring kunnen geven met onze shop.
Hopelijk hebben we je hiermee een passende oplossing geboden. Mocht je toch nog vragen/opmerkingen hebben, dan horen we het graag!
Team Slingershop -
Esther Van Tuil
Leuke en mooie producten! Hebben leuk feestje kunnen vieren, doordat het ook snel geleverd is.
Top! -
Huub Beijers
snel geleverd, prima kwaliteit
Elsbeth de Hoog
Mooie producten, snelle levering en een hele goede service toen er een foutje zat in een product. Zeker een aanrader!
MB
Snelle levering en mooie versiering! Maakte ons feestje af ;)
Anastasiia Mishchenko
Snelle levering, alles als op de foto
Marie van Poucke
Super klanten service. Bestelling was verloren gegaan met de post. Men heeft snel alles opnieuw verstuurd waardoor we de versiering optijd hadden voor de verjaardag van onze dochter.
Anna sophie Douma
Leuke spullen!
RVG
Bestelling was op tijd geleverd. Kwaliteit van de bestelde items was niet erg goed. 1 van de folie ballonnen ging kapot tijdens het opblazen. Daarnaast hadden de folieballonnen geen bijgeleverde rietjes. Gelukkig had ik ook wat Hema ballonnen gehaald waar wel rietjes bijgevoegd waren. Daar haal ik voortaan mijn folieballonnen.
René
Redelijk geprijsd, op de beloofde datum bezorgd en bestelling perfect naar wens.
Jeannette Winters
Snelle levering, mooie stijlvolle ballonnen en slingers van hele goede kwaliteit. Luxe verpakt.
Karin stommen
Ballonnen waren niet stevig.
Zou fijn zijn als je letters moet opblazen om wat meer rietjes erin te duwen die zijn zo kapot.Antwoord van Slingershop.nlBeste Karin,
Bedankt voor je review!
Wat jammer dat de ballonnen niet helemaal naar wens waren, onze excuses voor het ongemak!
Bij de bestelde ballonnen zit vanwege milieuoverwegingen een papieren opblaasrietje, dit staat vermeld bij de product informatie. Omdat papieren rietjes wat lastiger in gebruik zijn, raden wij bij dit product een ballonpomp aan om het opblazen eenvoudiger te maken.
Hopelijk was de rest van de versiering wel helemaal naar wens en was het alsnog een geslaagde gelegenheid!
Team Slingershop.nl -
Evelyne Vicky Nuiten
Was meteen verzonden en de volgende dag al binnen. Hele mooie producten. Echt top verjaardag gehad!
Antwoord van Slingershop.nlBeste Evelyne Vicky,
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring.
We zijn erg blij dat de bestelling tijdig is geleverd dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Het doet ons genoegen te lezen dat je een top verjaardag hebt gehad!
Team Slingershop.nl