Slimmeheater.nl

Slimmeheater.nl

Bij slimmeheater.nl hebben we een specifiek voor jou geselecteerd assortiment aan infrarood en elektrische verwarmers. Of je nu op zoek bent naar een terrasheater, infrarood panelen of zelfs een draadloos warmtekussen, het aanbod is groot.
8,7
Filter 1203 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 674 met beschrijving

• Broekhof
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Snelle levering, kan product nog niet beoordelen. Spiegel nog niet opgehangen

• Rick Clephas
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Goede omschrijving en snelle verzending!

• Hoe beoordeel je Slimmeheater.nl?

• Herman Kalff
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

snel geleverd, nog niet aangesloten

• Jos van der Wijst

snelle service en een 1300 Watt infrarood paneel voor een betaalbare prijs

• Leon Martens
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Snelle levering en ik zou 5 sterren geven als de handleiding (en de instructie video op youtube) overeen zouden komen met de werkelijkheid om je telefoon te koppelen aan de heater. Gelukkig werd ik snel geholpen door de klantenservice (Dank je Thomas). Detail is nog dat als je de heater aan een hol plafond monteert de gaten 18 mm moeten zijn ipv 10 mm omdat anders de paraplumoeren niet door het gat gaan.

• Joost
    Review voor Slimmeheater.nl

Product besteld wat heel slecht verwarmd. Het wordt alleen warm, maar verwarmd niet en werkt dus niet waarvoor het bedoeld is (Infraroodpaneel voor onder het bureau in dit geval). Bij contact opnemen werd gemeld dat de retourperiode is verlopen en dat ik dus pech heb, terwijl het product gewoon niet naar behoren werkt. Als je voor kwaliteit en service wil gaan moet je hier niet zijn. Uiteindelijk dus mijn geld kwijt en geen product wat werkt.

• Joop Groen
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Snelle levering en werk perfect.

• John
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Makkelijk om te bestellen, en snelle levering. 👍

• Lars

Top product

• Koen van der Velden
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

werkt prima. De mat wordt goed warm. Alleen het draadloos opladen werkt niet consistent.

• Martijn Peters
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Goed advies en snelle levering

• Eddy Brilhuis

Snel verzonden ,erg mooi product

• Max Albertus
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Mooi op tijd geleverd en het product is bovenmatig goed

• Luc Verhaegen

goede en snelle service

Beste Luc,

hopen dat je veel plezier beleeft aan je bestelling. Als je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. We helpen je graag.

• Simon
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Vooraf informatie gevraagd. Goede voorlichting en goede service. Snelle levering. Het product voldoet aan mijn behoefte.

Beste Simon,

• Richard Janknegt
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Goede prijs, duidelijke informatie en snel geleverd

Beste Richard,

• Ralph
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Goede service en snel contact over een aantal vragen die ik had mbt het wifi paneel infrarood. Komt degelijk verpakt met verschillende montage materialen en duidelijk beschrijving hoe te monteren.

Beste Ralph,

• Karin
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

snel geleverd en heater is heel makkelijk te bedienen zowel via de app als manueel.

Beste Karin,

• Jan-Dirk
    Geverifieerde klant van Slimmeheater.nl

Snelle levering. Helaas was de ophanging van de geleverde kachels wel wat amateuristisch.

Beste Jan-Dirk,

Hartelijk dank voor je bestelling en de positieve beoordeling die je hebt achtergelaten. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je bestelling. Als er iets is wat we anders hadden kunnen doen om je een 5-sterren gevoel te geven, laat het ons dan alsjeblieft weten. Als je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. We helpen je graag.

• W.J. Zaal

Prima service