SlimmeDingen B.V.
Leef nú in het huis van de toekomst!
Geen installatie vingers? Vraag onze Slimmeriken naar de installatiemogelijkheden afgestemd op jouw situatie.
Niko Mattheus
Pipet
Kloppende beschrijving van het product
Hoe beoordeel je SlimmeDingen B.V.?
Ron
Snelle levering en kwaliteit is uitstekend.
Artikel is top, levering door GLS was matig succes
Geweldig artikel, al zag ik hem later stuk voordeliger elders, met ook lagere bezorgkosten.
Verder ging het afleveren niet goed. Kreeg doodleuk melding dat de koerier mij niet thuis trof, terwijl ik er de hele dag was. Groot deel ervan zelfs voor de deur op straat bezig. Erg onhandig! -
Ruurd
Vriendelijk en effectieve hulp, snelle levering.
Sia Rahimi
Zeer lang levertijd
Antwoord van SlimmeDingen B.V.Goedemiddag,
Jammer dat je niet helemaal tevreden bent met de levering van je pakket. Wij zien dat je order netjes op tijd ons magazijn heeft verlaten. Door drukte bij de pakketdiensten kan de levering soms iets vertragen, in dit geval 1 dag (bedrijven worden in het weekend niet toegeleverd). Uiteraard vinden wij het jammer te vernemen dat je de levertijd als zeer lang ervaren hebt. Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertraging bij de pakketdiensten.
Team SlimmeDingen -
j Faas
prima
Arjan Ordelman
Goede producten, prijzen en service en snelle levering.
Onno Meijer
Supersnelle levering. Helemaal volgens afspraak. Top!
PIETER SELDENRIJK
Snelle service goede prijzen. Vriendelijk klantgericht personeel!
Edwin Schaap
Niet duur en snel geleverd.
chris van Leeuwen
Snel geleverd
Gerard Hoogendoorn
Snelle leverantie en goed verpakt.
Aldert Koop
De watersensor die ik had besteld maakte wel contact met de Homey Pro maar functioneerde verder niet. Samengevat leidde de correspondentie hierover er toe dat het vooral mijn probleem was. Hoe klantonvriendelijk wil je het hebben.
Antwoord van SlimmeDingen B.V.Beste Walter,
Wellicht heb je onze mail niet helemaal gelezen. Hierin geven wij namelijk ook aan dat het mogelijk is de producten aan ons te retourneren zodat wij deze voor je kunnen testen en vervangen indien noodzakelijk.
Wij vinden het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze service. Gelukkig doen wij het met een 9,2 gemiddeld voor heel veel klanten naar volle tevredenheid.
Met Vriendelijke groet,
Team SlimmeDingen -
Peter
Snel en gemakkelijk. Binnen twee dagen alles binnen.
Michael Oosterhuis
Duidelijke en goeie website, snelle service en product is volgens beschrijving
Ramon lazara
Beta update is niet goed.
Homey Pro ziet het product niet met Matter zelfs HA ziet de slot niet.
Ben erg teleurgesteld .
contact gehad met de leverancier en die is actie aan het ondernemen over de klacht om deze wel goed te laten werken. heb er vertrouwen in dat dit wordt opgelost super!Antwoord van SlimmeDingen B.V.Goedemiddag Ramon,
Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over het aangekochte product.
Op onze website bij het product staat vermelde dat deze alleen nog maar werkt met de Aqara Hub M3. Daarmee zou je hem eventueel vervolgens weer kunnen koppelen aan Homey. Direct is inderdaad helaas nog niet mogelijk.
Ben je wel tevreden over de service en communicatie van SlimmeDingen? Dan zou je ons enorm helpen als je deze review zou willen aanpassen en eventueel specifiek bij het product een product review te schrijven.
Met vriendelijke groet
Team SlimmeDingen
DERKS
Goede sevice. Vragen via de telefoon goed kunnen beantwoorden
Rudy Dwars
Goede overzichtelijke site en snelle levering
Ajoh
Snelle verzending