SleepPro.eu
- Betaalbare oplossingen
- Compleet assortiment
- Bewezen veilig en effectief
SleepPro producten zijn getest door (privé)ziekenhuizen als Harley Street in Londen en centra in slaapgeneeskunde met behandelprogramma’s voor slaapproblemen en snurken en worden aanbevolen door slaapcentra, ziekenhuizen, artsen en tandartsen wereldwijd.
Walter Houben
Tom
Is ok
Hoe beoordeel je SleepPro.eu?
Job Raaymakers
Product 2 weken geleden besteld krijg ik mailtje dat het nog ruim 5-6 weken kan duren. Dat was me niet bekend toen ik mijn betaling deed. Ben erg benieuwd naar het resultaat
Ferdi Revenberg
De afhandeling van mijn aankoop een AM anti snurkbeugel is naar tevredenheid verlopen. Ik ben goed op de hoogte gehouden tot aan de bezorging thuis.
Asli Sahin
The shipping was fast and the customer service is nice but one star lost because the item itself was not ideal for my needs.
Antwoord van SleepPro.euThank you for your review, Asli! We’re happy to hear you appreciated our fast shipping and customer service. Sorry to hear the product wasn’t the perfect fit for you. We understand that an alternative wasn’t quite what you were looking for, and we respect that. If you ever have any questions or need assistance in the future, we’re here to help! 😊
G.V.
Snelle levering, bij vragen goede info, top!
Arend Veldhuis
nvtnvt
Theo Huber
Vlot geleverd. Herhaalbestelling. Ik weer dat ik medium size moet hebben.
Bob
Vlotte levering, product doet zoals verwacht zijn werk
Kim
Ik heb een anti snurk bitje gekocht. Het product zelf vond ik lastig op maat te maken. En dan met name hoe heet het water moet zijn. Als je je aan de beschrijving houdt, wordt hij zo zacht en korrelig dat hij niet meer te gebruiken is. Ik heb een nieuwe gekregen, nu het water veel meer af laten koelen. Nu werd hij niet korrelig, maar was het moeilijker om hem op maat te krijgen. Ik kan het bitje nu wel gebruiken. Ik vind het fijn dat het niet zo kolossaal is in de mond.
Prijs/gebruiksgemak ben ik niet zo over te spreken. De service is top: vlot, vriendelijk en behulpzaam. -
Tonny
Goede service en snelle levering. De levering was niet compleet. Na een mailbericht is het direct opgelost en is het ontbrekende artikel alsnog geleverd.
Anton
De MAD van Sleeppro gebruik ik al zo'n 15 jaar en heeft mijn partner én mijzelf ongestoorde nachrust gegeven. Onlangs heb ik een setje van de nieuwe groene antibacteriële variant besteld. Deze passen perfect en zijn comfortabel om te dragen.
En enkele keer splitten de twee helften en mocht dat gebeuren dat wordt zonder gedoe een nieuwe antisnurkbeugel op maat gemaakt en kosteloos vervangen.Antwoord van SleepPro.euDank voor de mooie review en graag gedaan, we zijn er erg blij mee. Wij zullen ons best voor u blijven doen! Met vriendelijke groet, Josephien
Frans Sluijs
Vlot besteld en met 2 dagen bezorgd
Mike Seijger
Kwaliteit van de producten is goed. Als er wat is wordt er contact gezocht. Wel jammer dat bij een snurkbeugel op maat te snel wordt gevraagd om feedback te geven op het product of de levering daarvan (product is nog niet binnen, dat duurt altijd even) maar ik heb netjes te horen gekregen dat dit een systeemdingetje is wat helaas niet kan worden aangepast. Klantencontact is dus zeer goed!
Tevreden klant
Goed geregeld en snelle levering
M4
Prima verpakking en snelle levering!
Jeffrey
Straight forward, duidelijke site, goede prijs (nergens anders goedkoper) en binnen een redelijke termijn in huis.
Fantastische neusspreider
De breath aid aangeschaft en deze is fantastisch goed vind ik!! Ik heb COPD en daardoor is goede neusademhaling zeer belangrijk. Ik heb al veel van die hulp stukjes gekocht, maar deze breath aid spreider is veruit de beste!!!
M Meijerink
Flexibele service en goed product!
Dik Groot Jebbink
snelle levering