Slaaptevreden
Gea Bouwman
Zeer snelle levering en goed product
Anka
Mooie kwaliteit,
Snel geleverd -
Hoe beoordeel je Slaaptevreden?
Ivo Schutter
Uitstekende service en klantvriendelijkheid!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Slaap Tevreden. Bij een verkeerde levering kon ik het product zonder gedoe retourneren. De klantenservice was zeer vriendelijk en behulpzaam tijdens het telefoongesprek. Ze zorgden ervoor dat mijn juiste bestelling snel opnieuw werd ingepakt en verzonden. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces.
Dit bedrijf verdient een dikke pluim voor hun klantgerichte aanpak en uitstekende service. Met veel dank en waardering!
★★★★★
Heleen
Snelle levering; prachtig hoeslaken!
André Raymaekers
Goeie service en product voldoet aan alle verwachtingen
Bob Schweig
Snelle levering met de juiste bestelling
Hub Kleintjens
Prijs was goed en de levering was prima geregeld
Christel Detaille
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
Jeannette
Snel ontvangen en zeer tevreden
Kat
Snelle, correcte levering, zeer tevreden over mijn bestelling
Al meerdere producten besteld, maatwerk, kwaliteit, steeds tevreden.
Femke Ploeger
Op maat gemaakt .
Erwin van de Pol
Normaal altijd een snelle levering , nu duurde het iets langer wat geen probleem is
Catharina
In tegenstelling tot de berichtgeving dekbed direct geleverd. Mooie kwaliteit.
Dorte
Fantastisch service, ik had per ongeluk verkeerde maat bestelt maar dat was meteen geregeld.
Wilco Peters
Extreem goede, duidelijke en snelle service.
Dinsdag 4 kussens
besteld, zaterdagochtend aan huis geleverd.....in Frankrijk 👍 Nogmaals bedankt, een echte aanrader -
Francien
Onlangs een hoeslaken besteld, na eerst per mail informatie ingewonnen te hebben. De mail werd vlot en uitvoerig beantwoord. Na de bestelling werd het hoeslaken binnen een dag gratis thuisbezorgd!
Bep Besse
Goede kwaliteit. Snel geleverd.
Laura
Heel goed en betrouwbaar bedrijf... kan het van harte aan iedereen aanbevelen...
Ineke Zomer
Duurde erg lang en niet àlles geleverd bv de Monton 2 maal niet geleverd