Skurk
Marcia Geurts
Mooie kleding en goede pasvorm en goede kwaliteit en leuke kleuren en designs
Annelies van Driel
Wat een fantastische kleding weer! Heel erg blij mee. Mooie pasvorm en heerlijke kleuren. Fijn dat er veel te combineren is.
Hoe beoordeel je Skurk?
Laura
Heel mooi merk goede kwaliteit ben zeer enthousiast en zeker voor jongens stoere kleding
Marcia de Raad
Snelle levering en goede service als er iets niet in orde is . Prima prijs kwaliteit .
Monique van Gool
Ik kwam dit merkje per toeval ergens tegen.
Wat een leuk merk! Precies wat ik mooi vind! Stoer en niet te druk en hele leuke kleurtjes.
Mijn 2 jongens zullen deze kleding deze zomer veel gaan dragen. -
Cin
Mail gestuurd naar klantenservice nooit reactie ontvangen. Toen maar besloten alles te retourneren. Pasvorm van broekjes is totaal anders.
Bernard
Retourneren echt gedoe,printen label aanvraag retour doen betalen retour,regel gewoon op verzendcode gratis retour code,dat doen vele webshops veel sneller,wel mooue kwaliteit kleding!
Bea Berden
Super kwaliteit en super collectie weer
Jessica D
Weer een hele gave zomercollectie! En de kwaliteit van SKURK is super, na heel vaak wassen is het nog als nieuw!
Annelies Van driel
Snelle levering en fijn punten sparen. Wat een fantastische collectie! Prachtige kleding die mooi smal valt voor een leuke prijs
Mike Van helsdingen
Heel snel geleverd! Super mooie kwaliteit. Het zit echt super lekker.
Katinka Van den berg
Top merk voor de boys. Zit lekker, goeie kwaliteit en ook nog snelle levering
Wilma
Wat een fijne kwaliteit katoen. Blijft heel mooi! Verder leuk design en mooie pasvorm. Favoriet merk van onze jongens.
Susanne Streur
De kleren blijven lang mooi ook al speelt mijn zoon wild en vaak op de knieen.
Monique
Skurk fantastisch, zit super lekker, staat super leuk en het blijft altijd mooi. Mijn jongens nu 7 en 5 dragen al een aantal jaar alleen maar skurk elke dag🥰
Lindsay Weijtmans
Super service. Daarnaast hebben mijn drie boys dit merk het liefst elke dag aan. Prijs kwaliteit is ook echt goed. Fijn zittende jogging kleding met net dat beetje extra uitstraling.
Tjitske Pander
Super snel en hele mooie kleren helemaal blij weer 😍😍
Annet Bastiaanse
Top kwaliteit, snelle levering
Luuk Van houwelingen
Prachtige en mooie kwalitatieve kleding, snelle service!
Jennie
Snelle levering en goede service👍