Sizaso
Monique Schooltink
Snelle levering. Top!
Antwoord van SizasoBedankt voor je mooie review, Monique!
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Jouw feedback motiveert ons om elke dag topservice te blijven bieden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar! -
Moedervan…
Mooie prijzen en goede service. Ik was een beetje huiverig, omdat ik er nog nooit van had gehoord. Maar het is allemaal keurig verpakt en vlot verstuurd!
Antwoord van SizasoBedankt voor je mooie review! 😊 We begrijpen dat het spannend kan zijn om iets bij een nieuw bedrijf te bestellen, en we zijn blij dat we je vertrouwen hebben waargemaakt. Fijn om te horen dat alles netjes verpakt en snel geleverd was. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! 💕
Hoe beoordeel je Sizaso?
Miran
Netjes en snel geleverd, ga zo door en bedankt.
Antwoord van SizasoWat een leuke review! Ontzettend blij om te horen dat alles netjes en snel is geleverd. Dit motiveert enorm om zo door te gaan. Bedankt!
Olaf
Mooi op tijd ondanks de drukte van kerst. Leuke shop!
Hein
Goed advies na twijfel over een koffer en snel in huis, Dank voor uw moeite!
Joyce
Leuke winkel, en snel in huis!
Sabrina
Snelle levertijd en een prachtige rugzak ontvangen van de Hulk!
Chretienne Kortland
Zeer tevreden.
Debby
Veel keuze alles is makkelijk te vinden en snel bezorgd! De artikelen worden netjes verpakt geleverd.
Sanne Pouls
Leuk overzichtelijk webshop. Snelle levering.
John Houtermans
Prachtige webshop met mooie duidelijke foto's en beschrijvingen. Je vind snel je weg in de diverse producten en een bestelling is snel geplaatst. Verzending in principe binnen 2 werkdagen.
karin theunissen
Vrolijke spullen waar de kids dol op zijn. Betrouwbare en snelle levering.
Aniek
Super goed!
Mark
Leuk spul - erg vriendelijke en behulpzame service. Levering sneller dan verwacht. Aanrader!
Nico
Super! Snelle verzending, mooi assortiment en goede kwaliteit!
Debby
Netjes verpakt en prima kwaliteit!
Hans
Snelle levering en mooi product voor een leuke prijs,mijn dochter is er erg blij mee.
Chretienne
Zeer mooi en duidelijk.
Gerrie Theunissen
Leuke spullen voor de Kids. Maar belangrijkste: betrouwbare service. Bedankt voor de snelle levering
Vienna
Leuke spulletjes voor niet veel geld. Veel keuze. Snelle levering en fijne service