SizaBaby
SizaBaby is meer dan alleen een webshop. Wij creëren unieke babykleertjes, speciaal voor jouw kleine spruit. Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd geboortecadeau, een outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon iets bijzonders voor je eigen kind, bij SizaBaby maak je jouw ideeën werkelijkheid. Wij bedrukken diverse babykleertjes, van rompers en mutsjes tot speenbogen en knuffels.
  • Ludo
    Review voor SizaBaby

Wat een fijn bedrijf, meerdere malen contact gehad met Paul. Gaat alleen voor beste optie. Ontwerp was er al snel. Levering kort erop! Kan alleen maar 5 sterren geven. Dus als u iets zoekt m.b.t. een cadeautje gepersonaliseerd voor baby's dan moet u bij SizaBaby zijn!

Antwoord van SizaBaby

Bedankt voor deze fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de samenwerking met Paul. We doen ons uiterste best om de beste opties te bieden en zijn blij dat het ontwerp en de levering aan je verwachtingen voldeden. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt voor gepersonaliseerde babycadeautjes. Hopelijk tot ziens! 💕

• Joey
    Review voor SizaBaby

Geweldige service en topkwaliteit!
    Ik heb een rompertje ontworpen en laten drukken via Sizababy.com, en ik ben enorm onder de indruk. Het hele proces was super eenvoudig en overzichtelijk. Wat me het meest verbaasde, was hoe snel de levering was – veel sneller dan ik had verwacht!

En dan de kwaliteit... die is gewoon ongelooflijk. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan, en de bedrukking is scherp en precies zoals ik het wilde. Dit is duidelijk een product dat met zorg en aandacht is gemaakt.

Ik zou Sizababy.com aan iedereen aanraden die op zoek is naar gepersonaliseerde babykleding van topkwaliteit!

Antwoord van SizaBaby

Wat een prachtige review, dankjewel! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met het proces en het resultaat. Snelheid, gebruiksgemak en kwaliteit zijn voor ons heel belangrijk, dus het is geweldig dat dit ook zo bij jou is overgekomen. 💕

We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met nog meer gepersonaliseerde babykleding. Veel plezier met het rompertje!

• Hoe beoordeel je SizaBaby?