Sisa Afiba
Claudia Pengel
Snelle levering en duidelijke communicatie erover.
Leuk, de handgeschreven kaart en cadeautje. -
Astra Beverley
Bestelling altijd optijd geleverd
Hoe beoordeel je Sisa Afiba?
Juan Walter
Prijs en kwaliteit goed. Snelle service en goede verpakking.
Souhaila Bouzagou
Hele fijne blend! Verkoopster hield me ook telefonisch up to date wat betreft de levering. Mij ga je vaker terugzien en ik zal mijn zusters ook aanraden hier hun blend te bestellen.
Hadassah Vorm
Geweldige service en zeer goed verpakte, mooie kaarsen!
Noelle Clark
Dank jullie wel Sisa Afiba
Stephanie
Geweldige en snelle service
Jane
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending. Fragiel pakketje is heel aangekomen. Het was een geurkaars. Heerlijk, de geur vult een grote ruimte zelfs meerdere uren nadat het uit is.
Amanda De Groot
Mooi verpakt. Het is ook heel snel bezorgd. Ik ben erg tevreden met het product. En als extraatje kreeg ik nog een lekkere Shea Butter crème erbij. Super happy 😊
Rishma Kesrilall
Snelle levering , Top!
Cher
Snelle levering en leuk die persoonlijke noot door het handgeschreven kaartje erbij.
Jerry Van leeuwaarde
De bestelling verliep goed. Alles ging goed
A. van der Aa
Snelle levering. handgeschreven bedank van de eigenares
geen
uitstekende service en snelle levering
sue Sorton
Goede service!
Chantoeshia van Eyck
Snelle bezorging, netjes verpakt en altijd iets extra erbij. Super service💪🏽👌🏻💞
A Hammen
Prima producten.. Top!!
Ashley
Snelle levering, duidelijke communicatie en fijne klantenservice! (Ik had vragen, geen klachten)
Genevieve Oosthuizen
Ik werd goed op de hoogte gehouden wb de levering . Hoewel ik even bang was dat mijn bestelling misschien niet op tijd geleverd zou worden (ik had nl op het laatste moment besteld) werd het pakket toch op tijd geleverd en kreeg ik er ,als bonus , nog een leuk extraatje bij.
Geneviève
Goede service, met liefde verzonden en altijd tevreden met mijn aankoop.