Siltcon.nl

Siltcon.nl

Siltcon is gevestigd in Nederland. Wij zijn voortdurend bezig met innovatie door gebruik te maken van de meest recente technologieën in combinatie met onze expertise. Wanneer je voor ons kiest, ben je verzekerd van kwalitatieve producten voor eerlijke prijs.
9,1

• GertJan Bomer
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

als de koop gesloten is wordt er niet meer gereageerd op mails

Antwoord van Siltcon.nl

Bedankt voor uw bericht. Het spijt me te horen dat u het gevoel heeft dat er niet meer wordt gereageerd op uw e-mails. Dat is zeker niet onze intentie, en ik wil mijn excuses aanbieden als u dit zo heeft ervaren.

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, ook na de aankoop. Mocht u vragen of zorgen hebben, laat het ons gerust weten. We gaan dit intern uitzoeken en zullen zo spoedig mogelijk op uw mail antwoorden.

• Bram Leenhouts
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Mooi product, prima prijs en uitstekende service

• Hoe beoordeel je Siltcon.nl?

• D

Snelle levering, goed product

• Roy Bakker
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Bestelling makkelijk geplaatst en vlot geleverd!

• Jehan

Alles snel en prima geleverd. Heel tevreden

• MJBS
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle reactie op vraag, snelle verzending en goede after sales

• M.A Heilbron
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Ja mooie prijs goede service

• Harm Kuipers

Gewoon duidelijk

• Jan B
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Heel goed product, hele goede prijs, snelle levering, goede communicatie

• HB
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Geweldig, echt blij met onze bestelling! We overwegen nog 2 van deze camera's te bestellen. Installatie en verbinding met app was zo gepiept, mooie beelden, in te stellen op tijd (staat niet in de beschrijving, maar was belangrijk voor ons), uitlezen van beeldmateriaal / contact maken tussen camera en app op de mobiel gaat perfect. Ook supersnel geleverd en goede autocommunicatie daarover. Goed gedaan!

• Eric
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

De levering duurde wat langer dan op de site wordt aangegeven maar dat komt waarschijnlijk door de drukte rond de feestdagen en black friday

• Rolf P.
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Duidelijk - goede service - snelle levering - Perfect !

• Henk Boender
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Het bestelde werd zeer snel geleverd.Het artikel was goed. De handleiding mag wat uitgebreider. B.v. hoe je de foto’s te voorschijn tovert.

• Wil Veen_roekamp

Alles snel en prima geleverd. Heel tevreden

• Matthijs Wijzenbroek
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle levering, goed verpakt, duidlijke communicatie

• Evert Nikkels
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle levering, de camera ziet er degelijk uit en ik kreeg snel en een duidelijk antwoord op mijn vraag/mailtje. TOP!!!

• Merel
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Het product voldoet niet. De Active Stylus Pen geeft teveel vertraging op zowel de smartphones als de tablet hier in huis. Het tekenen gaat vlotter met onze vingers.
    Het product werd wel snel opgestuurd.

Antwoord van Siltcon.nl

Beste Merel,

Wat vervelend om te horen dat u ons 2-sterren review geeft. Kunt u aangeven wat er precies niet voldoet? Wij zijn hier altijd om u te helpen en te voorzien van een passende oplossing.

Stuur ons gerust een bericht via: klantenservice@siltcon.nl

Team Siltcon

• P.j. Hoeksema

Goed artikel goede service

• Gregory Baumbach

Snel geleverd

• Bart Mudde
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle levering en goed verpakt. Qua prijs een verrassing .et die specificaties. Kan het helaas nog niet uit proberen.