Silkyway
Een zijden kussensloop is dé oplossing voor een gezonde huid en haar. Al slapend helpt het bij een gevoelige huid, acne, astma, slaaprimpels, gebroken haar, klitten en zweten. 100% natuurlijk, hypoallergeen en temperatuurregulerend. Kies voor Silkyway® en geniet van een verbeterde nachtrust!
9,6

• Kaylee
    Geverifieerde klant van Silkyway

Heel zachte, mooie kussenslopen ontvangen met een waszakje. Ik ga met kerst mijn zusje ook erg blij maken denk ik. :)

• Dennis Wessels
    Geverifieerde klant van Silkyway

Snel geleverd, goede kwaliteit en heerlijk zacht! Super fijn dekbedovertrek waar ik veel plezier van ga beleven.

• Hoe beoordeel je Silkyway?

• Lieke Timmers
    Geverifieerde klant van Silkyway

Hele goede service. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en een mailtje erachteraan gestuurd, het kon nog snel gewisseld worden! De klantenservice reageert snel en had daarom het pakje alsnog de volgende dag in huis.

• Marco van der Vlag
    Geverifieerde klant van Silkyway

Heel fijn slaapmasker gekocht en als leuk pakketje mogen ontvangen.

• Mitchel Eijkemans
    Geverifieerde klant van Silkyway

Wat een leuke webshop met een snelle, vriendelijke service. Aanrader!

• Shereen
    Geverifieerde klant van Silkyway

Slaapt heerlijk en ziet er ook nog eens mooi uit! Pas ook de crunchies erbij gekocht voor m’n dochter en die shinen mooi in het haar. De kussenslopen zijn zeker een aanrader, vooral omdat ik merkte dat het ook beter voor m’n huid is.

• Indra
    Geverifieerde klant van Silkyway

Makkelijk bestellen, snelle levering en producten zijn zoals wordt beloofd

• Hobie Wetzels
    Geverifieerde klant van Silkyway

Super zacht oogkussen, die ook nog eens comfortabel zit. Heel blij mee.

• Patrick de Groot
    Geverifieerde klant van Silkyway

Mooi ingepakt cadeau met zijden kussenslopen en gezichtsmasker voor mijn vriendin ontvangen. Ze is er heel blij mee. Oké, en ik slaap zelf ook lekkerder ;-)

• Liesbeth
    Geverifieerde klant van Silkyway

Heerlijke zijden kussenslopen, leuk verpakt, en snel in huis👍🏼

• Marco
    Review voor Silkyway

Als cadeau aan mijn vriendin gegeven in de leuke verpakking. Ze is heel blij met haar kussensloop en oogmasker.

• Willie Stevens
    Geverifieerde klant van Silkyway

Snelle levering. Blij mee.

• Ellis
    Review voor Silkyway

Superzachte kussenslopen en geweldig verpakt als cadeau

• N Cardakli
    Geverifieerde klant van Silkyway

Goede service en mooie producten! Erg blij mee..

• Aicha
    Review voor Silkyway

Heerlijke zijde kussenslopen besteld en volgende dag al binnen. Slaapt geweldig

• Magda De bruijn

Snelle levering super!

• Robbert
    Review voor Silkyway

Erg mooie producten, fijne service en contact. Nu uit gaan proberen hoe het bevalt :-)

Antwoord van Silkyway

Dankjewel voor je mooie review, Robbert. Veel plezier gewenst met je silky producten!

• P en M
    Review voor Silkyway

Hele fijne kussenslopen, slaapt heerlijk! Levering was netjes en snel!

• Hobie
    Review voor Silkyway

Fijne service en super snelle levering! Product voelt super zacht aan! Ik vergeet zelfs dat ik het slaapmasker op heb.

• Vivienne
    Geverifieerde klant van Silkyway

Lekker zacht, snel thuis en mooie kleur