Shopping-Point.nl
Albert Siegers
Goed geregeld allemaal
Moma
Kleine hapering in de levering, werd zeer adequaat en snel opgelost door de jongens in Friesland. Er kan altijd iets misgaan, maar door manier waarop het wordt opgelost herken je een betrouwbare partij.
Hoe beoordeel je Shopping-Point.nl?
Willy De Coster
De levering staat de dag nadien in huis Dit klopt van geen kanten 5 dagen later toegekomen De uitleg dat dit door dof komt gaat niet op Het zijn jullie die de transporteur kiezen dus hier kan je rekening mee houden en een juiste reclame plaatsen
Antwoord van Shopping-Point.nlHallo Willy, wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet de volgende dag is bezorgd, zoals op onze website vermeld stond. Wij begrijpen heel goed hoe teleurstellend dat is, zeker wanneer u met veel plezier op uw pakketje wacht.
Ondanks onze afspraken met vervoerders zoals DPD, DHL en PostNL, kan het helaas soms voorkomen dat een levering vertraging oploopt. We doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen, maar helaas hebben wij hier niet altijd volledige invloed op.
We willen dit graag netjes met u oplossen. Daarom bieden wij u graag een compensatie aan in de vorm van 20% korting op het aankoopbedrag. Als u hiermee akkoord bent, dan zorgen wij ervoor dat dit bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort op uw rekening.
U ontvangt hierover nog een e-mail van ons, zodat we dit met u kunnen afstemmen.
Onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen dat we het zo toch een beetje kunnen goedmaken. -
Miss koopje
Mooi product voor nette prijs, goede service. Blij mee.
Antwoord van Shopping-Point.nlWat fijn om te horen! Bedankt voor uw review en veel plezier met de aankoop! 😊
Paul Van Stalle
dit product doet wat het belooft. Zeer eenvoudig te installeren.
Antwoord van Shopping-Point.nlTop! Super bedankt dat je deze ervaring met ons wilde delen. Veel plezier met het product en misschien nog eens tot ziens :)
rik de pester
zeer goede service en vlug geleverd !!!!!
Antwoord van Shopping-Point.nlFijn dat alles snel en goed verlopen is. Veel plezier ermee Rik!
R. Versteden
Ik heb nog niets ontvangen en u zeurt alweer aan mijn hoofd.
Antwoord van Shopping-Point.nlHallo meneer Versteden. Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We willen graag uitleggen wat hier aan de hand is.
U heeft bij ons een bewegingsmelder besteld. Helaas bleek dit product niet op voorraad te zijn. Direct na uw bestelling hebben wij hierover automatisch een e-mail gestuurd, maar het lijkt erop dat deze e-mail u helaas niet heeft bereikt – mogelijk is deze in uw ongewenste mail beland. Onze excuses hiervoor.
We wachten momenteel op een nieuwe levering van dit product, en zodra deze binnen is, sturen wij uw bestelling uiteraard direct naar u op.
Om het ongemak te compenseren, willen wij u het volgende voorstellen: wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening én sturen u de bewegingsmelder gratis toe zodra deze weer op voorraad is. In dat geval heeft u dan gratis de bewegingsmelder van ons gekregen.
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak. Via de mail zullen wij dit verder met u bespreken. -
Cees Houtman
goed gelopen perfecto
Antwoord van Shopping-Point.nlFijn dat alles perfecto is verlopen Cees! Dank voor het delen van uw ervaring ;)
Joyce Minderhoud
Snelle levering, mijn bestelling was de volgende dag in huis. Prima product, die draadloze kinetische deurbel-set. Bye bye Honywell deurbel, eindelijk van dat gezeur met batterijen af! Trouwens ook gaaf dat de review nog aangepast kan worden als je iets te snel op Plaatsen klikt...
Antwoord van Shopping-Point.nlWat fijn om te lezen Joyce! Veel plezier met uw nieuwe deurbel.
Job
Er was een fout in de levering geslopen. Kan gebeuren. Maar na 1 telefoontje en excuses werd het pakketje de volgende dag geleverd. Goed bereikbaar, snelle service ook als er wat fout gaat.
Antwoord van Shopping-Point.nlBedankt voor uw review Job. Mooi dat het alsnog snel is opgelost. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens!
IBIS
Prima product en uitstekende levering
Antwoord van Shopping-Point.nlHallo Ibis, hartelijk dank voor het delen van uw review. Veel plezier met uw bestelling!
Steven van Rooij
Na een probleem met de levering hebben ze het alsnog netjes opgelost.
Antwoord van Shopping-Point.nlHallo Steven. Fijn dat het alsnog goed met u is opgelost. Bedankt voor uw geduld en hopelijk nog eens tot ziens!
Til Van de Wiele
Na wat omzwervingen toch contact kunnen leggen. Spijtig genoeg was het product niet meer leverbaar, waardoor waarschijnlijk de bestelling bleef hangen. Betaald bedrag werd correct teruggestort. Hopelijk volgende keer meer geluk.
Antwoord van Shopping-Point.nlHallo Til, jammer dat de bestelling misliep en het product niet meer leverbaar was. Fijn dat we contact hebben gehad en het bedrag netjes hebben kunnen terugstorten. Hopelijk kunnen we je een volgende keer wél helpen!
JuanTambo
Vlotte bestelling en levering!
Antwoord van Shopping-Point.nlBedankt voor uw mooie reactie. Goed om te horen!
Richard
Top service. snelle levering
Antwoord van Shopping-Point.nlHi Richard, dat vinden we altijd mooi om te mogen teruglezen. Erg bedankt voor de compimenten en veel plezier met uw bestelling!
Jack
Snel en goed. Alles werkt prima. Makkelijk installeren. Handleiding goed lezen.
Antwoord van Shopping-Point.nlBedankt voor de positieve review! Fijn dat alles goed werkt 😊
Piet
Prima en snelle levering. Prima bel ook.
Antwoord van Shopping-Point.nlFijn om te lezen. Bedankt voor het delen van uw review!
Luc De Geyter
*/)àç
Antwoord van Shopping-Point.nlHallo Luc, bedankt voor de 5-sterrenreview! Veel plezier met uw bestelling en graag nog eens tot ziens 😄
Bert
Geweldige service, zowel voor als na de aankoop. Dit bedrijf is goed telefonisch bereikbaar en geeft goed advies. Lost problemen direct op.
Antwoord van Shopping-Point.nlKijk eens aan! Wat leuk om te mogen lezen dat u tevreden bent met de aankoop, en dat wij goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw bestelling en misschien tot ziens 👍
J.A. Schalkwijk
Product in eerste instantie verzonden via DHL maar die retourneerden om onduidelijke redenen. De winkel nam telefonisch contact op en verstuurde opnieuw, nu via DPD. Volgende dag werd de bestelling geleverd.
Antwoord van Shopping-Point.nlBedankt voor uw begrip. Soms komt het voor dat vervoerders pakketten om onduidelijke redenen terugsturen naar de verzender. Gelukkig hebben wij dit probleem direct kunnen oppakken door uw bestelling opnieuw mee te geven met onze andere vervoerder DPD. Mooi dat het pakketje toen de volgende dag wel goed is geleverd!