Shoppen Voor Iedereen
Ontdek de ultieme manier van vervoer met onze selectie aan hoogwaardige fietsen, steps en e-choppers. Bij onze winkel vindt u een breed scala aan opties voor elke behoefte en voorkeur. Of u nu op zoek bent naar een snelle en wendbare fiets, een praktische
Manu Daems
Goede service en contact via whatsapp!
Jan
De heer Bessam van Shoppen voor iedereen is een zeer betrouwbare verkoper. De bezorger DPD was dat helaas niet en het pakket is tot vandaag niet boven water gekomen, hoewel het bezorgd zou zijn op mijn adres en/of een afhaalpunt, waar het ook niet was.
Er was de hele dag iemand bij mij thuis op de vermelde bezorgdatum, bij buren ook niet geleverd en dus niet op de door DPD genoemde bezorgplek. De Heer Bessam heeft kosten noch moeite gespaard om mij de accu te leveren en uiteindelijk een reserveaccu uit eigen voorraad geleverd. Hij probeert alsnog het pakket dat het via hem besteld was te vinden. Maar de review zou eigenlijk over DPD moeten gaan, want die pakketdienst blijkt niet is staat om vanuit Duitsland een pakket op het juiste adres af te leveren. Chaos daar, maar over de heer Bessam niets dan lof voor de service.
Hoe beoordeel je Shoppen Voor Iedereen?
Rob Vervaart
Uitstekende service. Luisterend oor. Vriendelijk personeel. Toppie.
roger passchier
Snelle Service en koreckt afgehandeld , Tevreden
Chris
Snel opgestuurd!
René Scholtens
Met open oog voor de klant.
Lolo
Goede service!
Gerard van der Flaas
Geweldige
Jillis van Willigen
Snelle bezorging goede kwaliteit
Justyna
great service! especially for us, the owner stayed in the store after hours so that we could come with our son on his birthday and choose a fatbike. Nice atmosphere, helpful co-workers, in one word, great experience! I highly recommend! the best price on the market, and I checked many stores.
Andy Angel
Nice friendly people with prompt service
Gregor Lemmens
Verkeerde artikel geleverd, na communicatie via WhatsApp is dit meteen in orde gemaakt
Patrick Vaassen
Snel geleverd en de prijs kwaliteit was goed👍🏼
Ortwien
Super blij met mijn bestelling.
Top service en netjes gemonteerde afgeleverd. Plus sneller geleverd dan ik had verwacht. Top en bedankt. -
Michel DELVINGT
De winkel "Shoppen voor Iedereen" (een naam van de heer Bessam) is geweldig. De Citycoco-scooter werd binnen de aangegeven termijn geleverd en alles verliep zoals gepland. Ik was bang met betrekking tot de registratie in België: geen probleem. U heeft alleen het conformiteitscertificaat en de gedetailleerde factuur nodig om het E705-formulier te ontvangen van het Ministerie van Financiën (myminfin) en dan de registratie via uw verzekeraar. (Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van het bedrijf vdbtransit.com en het duurde een week om alles in orde te krijgen). Ik zal een volledige beoordeling over de scooter geven wanneer ik hem echt goed in handen heb. Ik raad "Shoppen voor Iedereen" aan, die perfect aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Michel DELVINGT, Quenast.
Le magasin " shoppen voor iedereen" (an nom de Monsieur Bessam) est formidable. Le scooter citycoco a été délivré dans le délai indiqué et tout s'est passé comme prévu. J'avais peur concernant l'enregistrement en Belgique: aucun problème. Vous avez seulement besoin du certificat de conformité et de la facture détaillée pour recevoir le formulaire E705 par le Ministère des Finances (myminfin) puis l'immatriculation via votre assureur. ( J'ai utilisé les services de la société vdbtransit.com et le délai a été d'une semaine pour que tout soit en ordre). Je donnerai un avis complet sur le scooter quand je l'aurai vraiment bien en mains. Je recommande " shoppen voor iedereen " qui a répondu parfaitement à mes attentes. Michel DELVINGT, Quenast. -
Daniel
De service was uitstekend, de levering was snel en de band was van goede kwaliteit.
Ger Van der kolk
Zeer goed contact erg vriendelijk
Hans
Heb een t14 gekocht, haal het uit de doos, handvat stuk. Contact opgenomen met de winkel. Zonder problemen een nieuwe gestuurd. Door de service en vriendelijkheid adviseer ik iedereen deze webshop aan. Shoppen voor iedereen, ga zo door. 👍🏼
Andy
E-step gekocht, blij mee! Goede service en opvolging aangezien wij in België wonen
Ad
Had electric scooter gekocht super ding super service op en top van a tot z begeleid !!!