Shopoxy.nl

Shopoxy.nl

Shopoxy.nl is het adres voor jouw Epoxy producten. Je kan bij Shopoxy.nl terecht voor verschillende soorten Epoxy-harsen, kleurstoffen, siliconen-mallen en hulpmiddelen om jouw gaafste projecten te maken!
9,5
Filter 16 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 8 met beschrijving

• Deena Goedhart
    Geverifieerde klant van Shopoxy.nl

Goede service! Geholpen met uitleg en welke spullen ik het beste kan gebruiken voor mijn eerste project. Erg blij mee. Spullen zien er goed uit. Nu kan ik starten. Bedankt voor alles.

• Barbera van leeuwen
    Geverifieerde klant van Shopoxy.nl

het artikel op zichzelf is goed maar waarom staan er op de bestelfoto 2stuks en word er 1 geleverd

Antwoord van Shopoxy.nl

Beste Barbera, zie dat bij het product niet goed staat aangegeven om welke variant het gaat. De ronde variant is namelijk uitverkocht en niet leverbaar meer, gelijk aangepast om het duidelijker te maken. Bedankt voor de feedback.

Bij een volgende bestelling word uw bestelling gratis verzonden, dit gaat automatisch, hier hoeft u niks voor te doen.

• Hoe beoordeel je Shopoxy.nl?

• Frannie Doedeijns
    Geverifieerde klant van Shopoxy.nl

Mooie cirkels en snel geleverd

Bedankt voor de review!

• Charlie Voll
    Geverifieerde klant van Shopoxy.nl

Perfect product , doet waarvoor het gemaakt is , echt kwaliteits verf.

• Omar
    Geverifieerde klant van Shopoxy.nl

30cm MDF schijf besteld, was heel snel geleverd en was heel goed ingepakt, geen beschadigingen. Eerste keer bij shopoxy.nl besteld, kortom een
    uitstekende webwinkel met uitstekende service.

• Goorden
    Geverifieerde klant van Shopoxy.nl

Ik kon de bestelling na overleg snel ophalen. Ga zeker nog eens bestelling plaatsen

• Ellen Fukkink
    Review voor Shopoxy.nl

Sinds een tijd trouwe klant bij Shopoxy, ontzettend tevreden, altijd klantvriendelijk en ondertussen een fijne betrouwbare band opgebouwd. Altijd bereid om te helpen. Voor mij geen andere epoxy leverancier meer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Shopoxy.nl

Bedankt voor de review Ellen!

• Patricia de Liefde
    Review voor Shopoxy.nl