Shopjemooi
Melissa
Goede service met snelle levering!
Tatjana Brehler
Snelle verzending, fijne producten
Hoe beoordeel je Shopjemooi?
Eline
Goede service en betrouwbaar. Ik ben tevreden over de dienstverlening en producten. 1 keer miste ik een product bij de bestelling. Dit werd direct opgelost en ik kreeg het missende product snel nageleverd.
Debbie
Altijd top! Ik zal hier dan ook zeker mijn Comfort Zone producten blijven bestellen.
Antwoord van Shopjemooi💖 Wat een mooie review, Debbie! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent. We kijken ernaar uit om je Comfort Zone favorieten steeds weer bij ons te mogen leveren! 😊✨
Savannah Sital
Snelle aflevering . Jammer dat er geen sample van Jan Marini bij waren . Vrij nieuw merk voor mij dus wilde graag andere producten uit proberen . Voor de rest goed en betrouwbaar webshop en zal zeker weer bij Shopjemooi bestellen .
Groetjes SavannahAntwoord van ShopjemooiBedankt voor je eerlijke review, Savannah! Fijn dat je tevreden bent over onze webshop en levering. We begrijpen je wens om samples te ontvangen, zeker bij een nieuw merk als Jan Marini. We nemen je feedback mee en hopen je bij je volgende bestelling wél te verrassen. Tot snel bij Shopjemooi! 💖😊
Anneke
Prima producten, snelle levering
Antwoord van ShopjemooiDankjewel Anneke! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten én onze snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij Shopjemooi! 😊🌸
Jenny
Supersnelle levering, alles wat ik nodig heb en nog heel vriendelijk ook
Antwoord van ShopjemooiWat een lieve review, Jenny! We zijn blij dat je alles hebt gevonden wat je nodig had én dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren. Tot de volgende bestelling bij Shopjemooi! 😊💖
Rita
Snelle en verzorgde levering. Met erg leuk extra cadeautje ! Ik ben heel blij !
Antwoord van Shopjemooi💖 Wat een fijne review! Super dat je blij bent met de snelle en verzorgde levering. Veel plezier met je bestelling én het extra cadeautje! 🎁✨
Brit Vreenegoor
Mijn product kwam te laat en werd door bezorger buiten bij de voordeur afgeleverd. Hierdoor had iemand het zo mee kunnen nemen.
Antwoord van Shopjemooi🙏 Dat is niet hoe het hoort te gaan, Brit! Onze excuses voor de bezorging. We nemen graag contact met je op om dit te bespreken. Stuur ons gerust een bericht! 💌
Marije Engelen
Prettige website, snelle levering.
Antwoord van Shopjemooi✨ Bedankt, Marije! Fijn dat je onze website prettig vindt en dat de levering snel was. Veel plezier met je aankoop! 💕
Mandela
Antwoord van Shopjemooi🌟 Dankjewel, Mandela! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd voor je klaar! 😊✨
Hetty
Snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Antwoord van Shopjemooi🚀 Super om te horen, Hetty! Snelle levering en een goede prijs-kwaliteitsverhouding is waar we voor staan. Dankjewel voor je vertrouwen! 💖
Marie-José Dorgeloos-Mannens
Altijd een goede service
Antwoord van Shopjemooi🌟 Altijd goede service voor onze geweldige klanten! Bedankt voor je mooie woorden, Marie-José! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. 😊
Marjolein
Snelle levering, fijne producten!
Antwoord van ShopjemooiBedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle service en fijne producten. Hopelijk zien we je snel weer bij Shopjemooi!
Iryna Lehkobyt
Good product, mostly fast delivery
Antwoord van ShopjemooiThank you for your kind words! 😊
Joke Tolhoek
Snelle levering en keurig aangeleverd
Antwoord van ShopjemooiFijn om te horen dat je tevreden bent!
Ella van der Kraats
Snel en goed verpakt geleverd, fijn dat er nog wat extra bij geleverd wordt
Antwoord van ShopjemooiBedankt voor je mooie review! 😊
Suzan
Snel geleverd, goede producten. Simpelweg top!
Antwoord van ShopjemooiBedankt voor je leuke reactie.
heleen
Product werd tegen een scherpe prijs snel geleverd
Antwoord van ShopjemooiGoed te horen dat de prijzen je aanspreken.
Ireen Sardjoe
Geweldig behandeling
Antwoord van ShopjemooiBedankt voor dit compliment.