Shopdepot
Shopdepot is toonaangevend in haar scherpe prijzen en brede assortiment. Na jarenlange ervaring in presentatiematerialen en verbruiksartikelen hebben we de beste prijzen van onze leveranciers kunnen bedingen en dit delen we graag met onze eindklanten.

Wij streven naar het maximale resultaat in klanttevredenheid en hecht grote waarde aan haar klanten. Omdat wij zeer veel diverse producten hebben waar advies gewenst kan zijn, zijn wij zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.
9,2
Filter 1609 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1592 met beschrijving

• St Kringloopwinkel Helmond
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Duidelijke site, goede snelle service en denken mee. Top

• Freeq Brandse
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Snelle keurige levering, zonder schade. Zeer tevreden.

• Hoe beoordeel je Shopdepot?

• J.L.K. Dooper
    Geverifieerde klant van Shopdepot

1 product is verkeerd geleverd. De rondellen zijn niet geleverd terwijl we die natuurlijk wel nodig hadden!!??

• Bianca witte de Haan

gewoon okay

• Gerry Exelmans

Correcte prijzen , snelle levering

• Pandaseatcover

Prima geleverd

• Milly Ysewijn
    Geverifieerde klant van Shopdepot

De producten die ik besteld heb zijn zeker in orde en zien er mooi uit, maar ik had gevraagd mijn bestelling thuis te leveren en deze werden in een postNL punt geleverd. Dus had ik net zo goed zelf naar de winkel kunnen gaan om mijn spullen te gaan kopen 😅

• Cha

• Robbie Hogendoorn
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Bijna 2 weken geleden besteld, tot op heden niks binnen. Er is toegezegd dat er opnieuw verstuurd zou worden 2 dagen geleden maar ook hiervan nog niet eens een track & trace van ontvangen. Zeer teleurstellend
    Update: gisteravond laat track & trace ontvangen.....ben benieuwd

Antwoord van Shopdepot

Beste Robbie,

Dank voor uw review. Helaas is inderdaad uw pakket ernstig vertraagd door de pakketvervoerder. We hebben hier afgelopen vrijdag een bericht over gekregen van u en er is toen direct een onderzoek gestart. De dinsdag erop heeft u een reminder gestuurd, echter hadden we nog geen uitsluitsel van de pakketvervoerder.

Hierop hebben wij besloten om niet meer te wachten op de vervoerder en uw pakket opnieuw te versturen met een andere vervoerder. Wij hebben hierbij aangegeven dat we het dezelfde dag óf de dag erop zouden verzenden. We hebben dus niet toegezegd dat het 2 dagen geleden verstuurd zou worden.

We hebben het hier over een tijdslijn van enkele werkdagen. Vanaf uw bericht waarbij het pakket opnieuw hebben aangeboden en het onderzoek niet afgewacht hebben om u spoedig van dienst te kunnen zijn. We hebben dit dus nu ook met een andere vervoerder gedaan om er zeker van te zijn dat het niet nogmaals fout gaat en ook het nieuwe pakket "zoek" raakt.

De klant staat bij ons altijd centraal, vandaar dat we een hoge klanttevredenheid scoren. Ik vind het dan ook jammer te zien dat we nauwelijks de tijd krijgen om het probleem goed op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice Shopdepot

• Arjen Companjen
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Het product was niet van hetzelfde merk (intco) als in de advertentie.

Antwoord van Shopdepot

Bedankt voor uw review. De merken van dit product willen inderdaad nog wel eens wisselen in verband beschikbaarheid. Wij adverteren echter niet met het merk Intco. Wij adverteren met nitril handschoenen. De afbeelding kan inderdaad voor verwarring zorgen. We hebben dit extra vermeld in de product omschrijving.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice Shopdepot

• Winkelfanaat
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Mooi rode winkelwagen te gebruiken als rijdende wasmand.

• Chapeau Catering B.V. Catering

Snel geregeld

• Nele Declerck

Vlugge en correcte levering

• Harry Hendriks
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Goeie service en snelle levertijd

• Ming W.
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Mooi artikel en snelle levering!

• Financiële Administratie
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

• Tonny Braekers

• Elisabeth
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Duurde even voor mijn bestelling kwam, maar alles piekfijn in orde en goed verpakt

• J.W.M. van Mier
    Geverifieerde klant van Shopdepot

Weer een nette en tijdige levering

• Wi-Afáka

Zoals verwacht!