Shop4koken
Jim
Fijne klantenservice! Ik had wat vragen over het product en die waren snel beantwoord. Levering verliep ook snel, goed én…een goed product gekocht!!!
Joanna
Zeer slechte kwaliteit producten
Antwoord van Shop4kokenBeste Joanna,
Dank je wel voor je feedback. Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent in de kwaliteit van één van onze producten die jij besteld hebt.
Helaas kunnen we geen retouren accepteren die buiten de geldende garantieperiode vallen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar het is ons beleid om binnen deze termijn te handelen.
We waarderen je begrip en bedanken je voor het delen van je ervaring. Als er andere vragen zijn, staan we natuurlijk altijd klaar om je te helpen.
Shop4Koken -
Hoe beoordeel je Shop4koken?
Alber Lagerweij
Snelle levering en prettige klantenservice.
Frans Maas
Supersnelle levering, geweldige producten
Kosters
Besteld & ontvangen
HP van Rossum
snelle en zorgvuldige levering
Nadine Kielemoes
Alles netjes geleverd, goed ingepakt en een leuk kaartje erbij.
Bedankt, het was fijn shoppen. -
patrick verstappen
Wanneer een bestelling niet op stock is,moet je dat meldenvoor de klant bestelt .Nu moet ik meer dan een maand wachten
Davy Roels
Super goede service & levering.
Paul van der Linden
Pakketje was niet aangekomen, en het heeft in totaal bijna 3 weken gekost om dit op te lossen. De communicatie was gewoon slecht en ik heb er meerdere keren achteraan moeten bellen ondanks beloftes om mij op de hoogte te houden.
O S
Goede aankoop gedaan, vriendelijke afhandeling.
Johan Viele
Zeer netjes geleverde forged santoku, persoonlijk geschreven boodschap erbij. Hier wordt ik blij van! Top, ga zo door!
Bart Corbijn
Prima producten
Ed de Kousemaeker
Correcte uitvoering
Julietta Poventud
Goede service en gekochte producten voldoen aan verwachting.
Wil Hamerslag
Ik ben erg blij met mijn bakblik. Het is snel bezorgd en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij.
E Hardeman
Betaalbaar en blij met wat ik heb gekocht
S. de Jong
Super snel geleverd met een leuk kaartje/persoonlijke noot
Erica
Snelle levering, goede service en er zat een vriendelijk kaartje bij mijn bestelling!
Josiane Michiels
Goede service :)