Shoes Forever NL
Anoniem
Antwoord van Shoes Forever NLTop dankjewel!
Karen De Wilde
Zeer snel en correct geholpen!
Hoe beoordeel je Shoes Forever NL?
Patricia Kinkelaar
Prima product en snelle verzending. Schoenen netjes geleverd in een doos met schoenen zak en extra draagtas met een persoonlijke touch.
Antwoord van Shoes Forever NLBedankt voor je beoordeling! Veel plezier en geniet ervan :)
Tessa Heynen
Top service en snelle levering
Rianne
Zeer fijne service en persoonlijk advies gekregen. Snel geleverd en goede communicatie. Perfect product en maatwerk. Zeker een aanrader.
Daphne van den Brand
Geweldige service, word ook goed meegedacht. En reageert heel snel
Angela Sloots
Langere levertijd vanwege feestdagen en corona.
Nathalie
Perfecte en persoonlijke service! Top kwaliteit!
J Bos
Top service van de designteam! Mijn verloofde was blij met haar bruidssneakers!
Judith Oudkerk
Door producten op te sturen die geen vlekken bevatten. En die voldoen aan de verwachting van een hoge prijs. Dit is gewoon prul.
Antwoord van Shoes Forever NLHallo, jammer dat u ons service als zeer slecht heeft beoordeeld. Geeft niet! Toch willen we een toelichting geven namelijk: Dat uw retouraanmelding binnen is en inmiddels is dit binnen een dag per mail aan u bevestigt. De verzending van het product was binnen een werkdag ondanks de ongelukkige Coronatijd toch gelukt en de klantenservice heeft ook zeer snel gereageerd met een oplossing. Dat het product niet naar uw wens was begrijpelijk, maar dat is niet te wijten aan verzendtijd, klantenservice en nazorg/garantie. Met vriendelijke groet, Shoes Forever Nl
Karlijn Becking
Antwoord van Shoes Forever NLHoi Karlijn, bedankt voor je review! Mocht je nog een keer wat willen bestellen, mail mij voor korting! Met vriendelijke groet, Hatice | Shoes Forever NL
M. Songun
Snelle service en klantvriendelijk