Sharp as a Knife
Jos
Mooi mes van Sabatier besteld als cadeau. Kon hier gratis gegraveerd worden. Snel geleverd, netjes verpakt en de gravering ziet er goed uit!
Lianne
Hele fijne webshop waar ze alles hebben. Voor jezelf maar ook als cadeau. Snelle bezorging en reageren altijd snel als je een vraag hebt.
Hoe beoordeel je Sharp as a Knife?
Nathalie
Goed verpakt, snelle levering, producten zoals omschreven! Ik had hier een Asobu drinkbeker besteld voor mijn kinderen. Geweldig leuk, van hele mooie kwaliteit en kon deze zelfs gratis laten graveren! Kortom heel tevreden!
Karl
Product kon niet geleverd worden vervolgens ruim 3 weken wachten op terugbetaling. Geeft vertrouwen ahum… nooit meer voor mij
Antwoord van Sharp as a KnifeHartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u meer dan 3 weken moest wachten op uw terugbetaling. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten. Nogmaals onze excuses hiervoor. Om welke producten gaat het en kunnen wij nog iets voor u betekenen om dit probleem op te lossen? Met vriendelijke groet, Team Sharp