September18
Ingrid
Snel en netjes geleverd! Leuk cadeautje voor de Kerst.
Antwoord van September18Hi Ingrid, Leuk en blij om te lezen dat je tevreden bent!
Imeza Saraswaty
Goede product, mooie verpakking, betaalbaar en snelle levering!
Antwoord van September18Hi, fijn om jouw review te lezen en dat je tevreden bent!
Hoe beoordeel je September18?
Nadine
Super gaaf DIY abonnement! Altijd goed en leuk verpakt, een cadeautje om te ontvangen!
Antwoord van September18Hi Nadine, ohh dit vinden wij heel leuk om te lezen! Dank je wel!
Ann
Bij mijn eerste bestelling lukte het niet mijn welkomscode te gebruiken.
Toch besteld en mailtje geschreven. Werd de 10% korting teruggestort.
Heel lief, dat toont betrokkenheid. Dus als mijn deken gelukt is, komen er vast meer bestellingen aan.Antwoord van September18Hi, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent daar doen wij het voor!
Pauld1
De bestelling is supersnel en keurig geleverd.
Antwoord van September18Fijn goed om te lezen!
Colien
Elke maand een superleuke creatieve DIY-box in huis, dankzij September18. Telkens nieuwe ideetjes op hobbygebied die vaak meerdere manieren uit te voeren zijn, zo tof! Vrolijke dames die Saar en Saar en ook nog gezellige DT-leden die mooie, inspirerende voorbeelden laten zien!
Antwoord van September18Hi, wat leuk om te lezen! wij zijn ook blij met members zoals jij!
Saar-Ine van Fulpen
Gewoon prima!!
P. de Ruiter
snelle levering van de producten, prima service, mooie materialen, grote variatie van de boxen
Harineke
Ik kan niet iets revieuwen wat ik nog niet open gemaakt heb en in dit geval ook gemaakt heb. Het pakket zit nog dicht tot advent en dan mag ik kijken en het maken.
Ayla Kuncu Akdogan
Geweldige service, netjes ingepakt .
Bernadette
snelle levering, product ziet er goed uit! -
Helga Snyers
Prijs is goed, materiaal ook oke en goede werkbeschrijving.
Donna Perry
Het de
Aafke
Goede prijs en service
Antwoord van September18Dank je wel!
Mettina Bakker
Super goed wol! Alleen nie al te snelle levering. Maar voor de rest top!!
Antwoord van September18Dank je wel voor de 4 sterren
PS: klopt, het duurde ook iets langer door de zomer / vakantieperiode waardoor ook producties (lees: o.a. onze wol boerderij) er iets langer over hebben gedaan helaas. -
Alex
Marit
Leuke producten, snelle verzending van de webwinkel.
Frits
Goede service!
Gea
Wat een enorm leuk en gevarieerd aanbod in creatieve pakketten. Duidelijke uitleg, op verschillende manieren, zoals papieren versie, video, YouTube. En met voorbeelden van de ambassadeurs, genoeg inspiratie om mee te nemen om zelf aan de slag te gaan. Mooie Instagram pagina waar je alleen maar vrolijk van kunt worden. Bedankt voor jullie creativiteit 💜.
Sabine
Mijn welkom box werd veel sneller geleverd dan verwacht. Verwachting was bij de eerste levering van de augustus box maar de andere box had ik dus al binnen een paar dagen in huis!