Seemly
Sonia Van de Vel
Snelle service, artikel zoals beschreven.
Ina de Heus
Goede service heel blij met de cirkel bestelling kwam de volgende dag zoals gezegd prijs is ook oké aan te bevelen!
Hoe beoordeel je Seemly?
Harry Westendorp
Snelle levering en prima instructies. Mooi product.
Saar Broeken
Zeer tevreden er over
Jenny Koning
Snelle bezorging en goed verpakt en hangt mooi aan de muur Ben er erg blij mee
Richard
Goede service. Mooi toevoeging aan de woonkamer
R.H
Goede en duidelijke website.
Prachtige cirkel. -
Evelien van Wijk
Hebben een muurcirkel bij Seemly gekocht. Zij hebben een ruime keuze van muurcirkels. Er zit een hele duidelijke beschrijving bij hoe je het op moet hangen. Bij ons hangt er een mooie lente muurcirkel in het huis en iedereen die bij ons binnenkomt blijft zich verwonderen hoe mooi de opdruk is en de kwaliteit van de cirkel. Wij zijn er heel blij mee!
Liesbeth Visser
Zeer mooie muurcirkel, precies zoals op het voorbeeld. Snelle levering, en duidelijke beschrijving over bevestiging en ophangsysteem. Top !!
Heleen Lans
Snelle levering, top in orde, goede kwaliteit
Marinus Jansen
Precies zoals wij voor ogen hadden!! Een dikke tien. Cirkel besteld en een dag later in huis! Perfect ingepakt. Wij zijn super tevreden 😊👍!!
Wilma Giesbergen
Goede service, bij de bestelling ging er iets fout (internet werkte niet goed ) . Het werd gelijk netjes afgehandeld. Blij met de bestelde cirkel.
Bas Kemps
Snelle levering, mooie producten. Vragen werden snel en goed beantwoord. Zeer tevreden!
Nancy te Nijenhuis
De volgende dag in huis, product helemaal naar wens!
Jolanda Van eijndhoven vd boogaard
Cirkels voor aan de muur besteld.
Volgende dag al geleverd en was goed verpakt. Zeer tevreden over de service.
Materialen vd cirkels zijn ook van goeie kwaliteit
R. De Bruijne
Goede service en levering
Ellen Impens
Mooi materiaal en vlotte levering!
Geert Michels
Mooi product en eenvoudig op te hangen, heb er reeds een tweede besteld voor mijn vriendin die er ook heel tevreden over is
Yvonne Kreft
Wat een prachtige muurcirkel van 140.. Ik schrok eerst van de grote van het pakket toen het gebracht Ik dacht dat past niet. Maar het past voortreffelijk. Daarnaast werd het supersnel geleverd. Binnen 2 dagen. En wat betreft het beantwoorden van vragen via de mail. Daar kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Een muurcirkel echt een aanrader
Berrie Verhaaf
Geweldig goede service!
Bij beschadiging door bezorgdienst binnen twee dagen een nieuwe muurcirkel ontvangen erg goed 👍🏻