Secures®

Secures®

Secures® Camerabewaking - Inbraakbeveiliging. Onze specialisten staan voor u klaar. Niet alleen voor een aankoopadvies maar ook als u er even niet uitkomt!

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.
9,8
Filter 1268 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 812 met beschrijving

• Zeger
    Geverifieerde klant van Secures®

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding , uiterst snelle en correcte levering

Antwoord van Secures®

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

• Peter de Gast

Belachelijk hoge verzendkosten

Beste Peter,

Bedankt voor je feedback. Zoals we eerder telefonisch hebben besproken voordat je de bestelling plaatste, was het DoorProtect Bracket van €5,80 inderdaad op voorraad. Ik heb je toen al aangegeven dat de verzendkosten hoger zijn dan het product zelf, en we kunnen het helaas niet per briefpost verzenden, omdat het dan kan beschadigen of er een kans is dat het niet aankomt. Je begreep dit en hebt later die dag besloten om de bestelling alsnog bij ons te plaatsen.

Wat mensen niet lezen is dat het pakketje 5 dagen onderweg is geweest. Het is jammer dat de vertraging je frustreert, maar helaas liggen de levertijden buiten onze controle zodra het pakket bij PostNL is. Vervolgens hebben we allerlei verwijten van je gehad per mail. Je huis was nu niet beveiligd etcetera... Je had ook de optie om het product op te halen, wat sneller had geweest.
    Wat betreft de beveiliging: we raden altijd aan om je huis breder te beveiligen dan afhankelijk te zijn van één magneetcontact.

Het is jammer dat je nu probeert een slecht beeld van ons te schetsen door het plaatsen van een slechte review., maar goed het is nu eenmaal zo, ook dat hoort er bij.

Ik hoop dat je alsnog tevreden bent met je product en wens je een fijne dag!

Peter Meijer

• Hoe beoordeel je Secures®?

• Max
    Geverifieerde klant van Secures®

Echt perfect! Ik heb een aantal Ajax alarmsysteem-onderdelen besteld. Die waren snel (volgende dag) geleverd en alles werkte perfect. Het was voor iemand die een klein beetje handig is ook goed te installeren. Ik had nog wat vragen over uitbreiding van het systeem en ben daarmee super geholpen. Er wordt geluisterd naar je vraag en proactief doorgevraagd zodat ze je goed kunnen helpen. Ik kan Secures alleen maar aanbevelen. 6 sterren en 11 punten!

Antwoord van Secures®

Wat een geweldig compliment, bedankt! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo goed geholpen bent. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. 6 sterren en 11 punten, dat is fantastisch! 😊

• Dani
    Geverifieerde klant van Secures®

Heb hier in korte tijd 3 keer een bestelling gedaan. Vragen worden heel snel beantwoord, aanpassing snel doorgevoerd en bestelling heel snel verzonden.

Ik raad het zeker aan!

Antwoord van Secures®

Bedankt voor je geweldige review! Fijn dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te helpen!

• w
    Geverifieerde klant van Secures®

goede service, en zeer correcte beantwoording van vragen

Antwoord van Secures®

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en antwoorden. We helpen je graag weer!

• Gunther Sermon

Goede en snelle levering

Antwoord van Secures®

Bedankt voor de complimenten Gunther!

• Paul Piepers
    Geverifieerde klant van Secures®

Alles snel geleverd en retouren perfect afgehandeld. Fijn bedrijf.

Antwoord van Secures®

Dankjewel Paul, we doen ons best en altijd leuk om dit soort complimenten te ontvangen.

• Vincent Mastenbroek
    Geverifieerde klant van Secures®

Er wordt pro-actief contact opgenomen wanneer er advies is voor een beter product, verder snelle levering. Heel tevreden.

Antwoord van Secures®

Hallo Vincent, bedankt voor je review en leuk om te horen dat je zo tevreden bent!

• geert Brasser

Antwoord van Secures®

Dankjewel Geert voor de positieve review en fijn dat het snel geleverd is!

• Ben de Leeuw

Goed advies / goede spullen

Antwoord van Secures®

Dankjewel Ben, dat is altijd fijn om te horen!

• Joaquin Infante
    Geverifieerde klant van Secures®

Excellent service. Fast delivery.

Dank voor de review!

• Jan De Moortel

Snelle service.

Antwoord van Secures®

Hallo Jan, fijn om te lezen dat je tevreden bent!

• Danny
    Geverifieerde klant van Secures®

Snelle levering en goede service!

Antwoord van Secures®

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent.

• Jan

Antwoord van Secures®

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

• Jacob Nijkamp
    Geverifieerde klant van Secures®

Levering zoals ik al gewend ben.

Antwoord van Secures®

We zijn blij dat we consistent aan je verwachtingen voldoen, bedankt voor je review!

• Cas Den Otter
    Geverifieerde klant van Secures®

Levering is super snel en de service erg fijn. Zelfs als je veel vragen hebt wordt je nog wel serieus genomen

Antwoord van Secures®

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en service.

• Jeroen Kahn

Goede service, snelle levering

Antwoord van Secures®

Bedankt voor de positieve beoordeling Jeroen!

• Elise Sibinga Mulder
    Geverifieerde klant van Secures®

De service is ontzettend goed, ik was het ea vergeten te bestellen waardoor mijn systeem niet optimaal zou werken en werd ik meteen gebeld. Ik kon makkelijk terecht met mijn vragen en ter overleg dus erg toegankelijk wat heel prettig is. Goede kwaliteit producten en voor een goed systeem moet je gewoon wat neerleggen dus dat is hier niet anders. Heel netjes allemaal!

Antwoord van Secures®

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten. We waarderen je feedback en kijken ernaar uit je in de toekomst weer te kunnen helpen.

• Albert Korper

Uitstekend advies

Fijne klant!

• Klaas
    Geverifieerde klant van Secures®

Goed geholpen bij het installeren van de recorder voor het opnemen van camera beelden.

Antwoord van Secures®

Graag gedaan Klaas en bedankt voor de positieve review!