Scratch no More
Agnes Van cauwenbergh
Alles is ok , met de levering en de kwaliteit
Erik Wissink
Snelle levering goed product
Antwoord van Scratch no MoreFijn om te horen, bedankt!
Hoe beoordeel je Scratch no More?
Jeroen De Jong
Snelle levering en het systeem is ongelofelijk stevig en snel te monteren. Erg tevreden!
Jan Den Uil
Uitstekend product, duidelijke beschrijving
A. Tessels
Prijs goed en snel geleverd
Antwoord van Scratch no MoreBedankt!
Cafe B.
Goede service, goed bereikbaar, goede kwaliteit
Linda
Snelle levering. En de dopjes zijn van zeer goede kwaliteit! Enige wat ik aan te merken heb is dat de dopjes niet helemaal in mijn stoelpoten gaan, terwijl je dat op het filmpje wel ziet. En dat is ook de bedoeling lijkt me. Is iets minder mooi (heb ik een oud model stoel? Geen idee, maar ook niets over terug gevonden op de site), maar volgens mij zie ik dat vooralsnog vooral zelf. Ben verder blij met de bescherming van mijn vloer.
Antwoord van Scratch no MoreBedankt voor uw positieve recensie! Neem gerust even contact op met onze klantenservice, ze kijken graag met u mee!
Ger Broos
Kwaliteit 👍
Antwoord van Scratch no MoreBedankt!
Marjolein Waller
Snelle levering, bestelling was snel in huis. Product bevalt goed.
Antwoord van Scratch no MoreGoed om te horen, bedankt voor uw positieve recensie.
albert van kampen
echt goede service !
Jolanda
Snelle levering. Top kwaliteit. We kunnen met een gerust hart de stoelen schuiven over de mooie vloer.
Antwoord van Scratch no MoreDaar worden we blij van, ontzettend bedankt!
Arjen
Qua levering geen klagen. After service ook geen klagen: 1 pootje kwam met een ontbrekend onderdeeltje dat snel werd nagezonden.
Over de kwaliteit van het product …nog geen 100% positiviteit. Het dopje is nu al 3x van het kogelgewrichtje afgeschoten ( 2 verschillende stoelen) terwijl we de stoelen normaal aanschoven aan tafel. Dit moet mijns inziens niet de bedoeling zijn. Ik heb 6 eetkamerstoelen (x4 scratch No more voetjes) voorzien van dit systeem wat toch een investering is. Ik kijk het nog even aan tot na de kerstdagen ….gematigd positief dus..Antwoord van Scratch no MoreOnze klantenservice helpt u graag om dit probleem op te lossen dus neem gerust even contact op. Dit hoort niet namelijk dus dan gaat er iets niet goed.
Chris Heideveld
Kwaliteit is top, makkelijk te monteren.
We hebben op veel van onze meubels deze glijders en we willen ze ook bij iedereen aan raden. Het is het behoud van je vloer en meubel.Antwoord van Scratch no MoreDaar worden we blij van, bedankt voor uw positieve recensie!
dirk broekema
super service en keurige prijzen. altijd een oplossing
Thijs de Valk
Fijne producten, werkt goed!
Kars Gans
mooie en fijne vloerbescherming . makkelijk te monteren, blij mee
Paul sterken
Snelle levering, prima product.
Snelle levering en prima product.
Marc De Landtsheer
Heel goede service plus tips en tricks voor gebruik en onderhoud.
Antwoord van Scratch no MoreFijn om te horen, ontzettend bedankt!
Nellie en Matty Smeets
Duidelijk site. Goed materiaal. Correcte levering
Loes
Hele fijne stoelpoot doppen. We hebben ze nog niet zolang maar tot nu toe zeer tevreden. Aanrader!